Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva puta slomila kuk

Novi dečko Lucije Šerbedžije je njezin trener uz kojeg je postala zaljubljenica u vježbanje

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
15.07.2021.
u 10:28

Svako jutro vježbam prema naputcima mog trenera i dečka Tomislava Dolušića koji mi je složio fantastičan program od pola sata o kojem sam jednostavno postala ovisna, kaže glumica.

Glumica Lucija Šerbedžija sve više vremena provodi u prirodi i to pogotovo u planinama, a društvo joj je najčešće njezin trener i dečko Tomislav Dolušić. Priroda i treninzi bili su joj spas nakon pandemije i lockdowna te potresa. U zadnjih pet godina Lucija je dva puta slomila kuk i to prvi put tijekom odmora na Silbi i drugi put prije dvije godine u Zagrebu kada ju je srušio biciklist. U razgovoru za Gloriju otkrila je kako se sada osjeća i koje su to nove zdrave navike koje prakticira svaki dan.

- Kukovi su danas u redu, a to mogu zahvaliti pojačanoj fizičkoj kondiciji. Svako jutro vježbam prema naputcima mog trenera i dečka Tomislava Dolušića koji mi je složio fantastičan program od pola sata o kojem sam jednostavno postala ovisna. Vježbanje mi je postalo rutina kao što i dan započinjem sa zdravim napitcima. Prvo popijem vodu s malo limuna, a kasnije sok od celera ili smoothie od voća, spiruline i algi za čišćenje organizma od teških metala. I osjećam se fantastično. Nedavno sam vadila krv i parametri su mi kao kod bebe - ispričala je glumica.

Priznala je i kako je tijekom pandemije dok je trajao lockdown i nakon što je Zagreb i pogodio potres imala stresnih razdoblja koje je često rješavala hranom i to je ostavilo traga na njezinoj kondiciji i liniji koju je sada uz pomoć trenera i dečka opet dovela u top formu.

VIDEO Zdenka Kovačiček: "U životu sam dobila mnogo savjeta, ali nisam im pridavala važnost"

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
10:34 15.07.2021.

Sad nam je odmah lakše. Nacija je bila zabrinuta!

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:05 15.07.2021.

Lucija, što ta predstavlja? Jel to košarkašica? Dajte je u bikiniju.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
11:07 15.07.2021.

zašto ne stave njegovo godište? Brijem lik ima 25.. hopaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije