JAVIO SE

Novi detalji! Suprug Simone Mijoković otkrio razlog njezina odlaska u bolnicu: 'Boli je'

Foto: Kolinda Grabar-Kitarović, Facebook
1/25
26.09.2024.
u 12:26

Nakon što je njegova supruga jučer sve zabrinula objavom o hospitalizaciji, danas se oglasio Stanislav Mijoković i progovorio o trenutačnom stanju nekadašnje reality zvijezde.

Bivša reality zvijezda Simona Mijoković, domaćoj publici najpoznatija po braku s poduzetnikom Antom Gotovcem, jučer je zabrinula javnost objavom na društvenim mrežama kojom je pratitelje obavijestila kako se nalazi u bolnici. Majka petero djece pritom nije navela točan razlog hospitalizacije, a o detaljima je sada progovorio Simonin suprug, Stanislav Mijoković

Nakon što su ga telefonskim putem kontaktirali iz 24sata, rekao je: – Nije ništa strašno, malo ju je kralježnica 'ulovila', boli je – kaže dobro raspoloženi Stanislav i dodaje: – Ma super je, ništa joj ne fali, živa je i zdrava. To što mora biti tamo zato je da dobije infuziju – umirio je sve suprug. Također je otkrio da će Simona, kojoj se ukliještio živac, kroz nekoliko dana izaći iz bolnice

GALERIJA: Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama'

1/20

Podsjetimo, Simona se jučer oglasila na svom Facebooku i objavila fotografiju iz bolnice te obavijestila svoje pratitelje kako im se neko vrijeme neće javljati jer se mora pobrinuti o svom zdravlju. Nije napisala o kakvim je zdravstvenim problemima riječ.

VEZANI ČLANCI:

 

"Dragi prijatelji, nakon teških dana, danas su me primili u bolnicu na liječenje. Molim vas od srca da se ne ljutite, ali u inboxu fejsa, trenutno neću odgovarati na poruke jer svu snagu prikazujem za bolove i daljnji oporavak da se mogu vratiti mojoj ljubljenoj dječici koja me trebaju i mužu. Uzdam se u Gospodina da dostojanstveno koračam kroz ovu postaju Križa. Bog je vjeran i znam da me nikada nije iznevjerio. Dopustio je i ovu patnju, da mogu još više ga ljubiti i prikazivati za onu koju moje srce ljubi", napisala je Simona i objavila fotografiju iz bolničke sobe. U intervjuu koji je u ožujku dala za Večernji list pričala je o svom obiteljskom životu u Austriji, o suprugu Stanislavu i djeci.

GALERIJA: Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

– Mihael je moja bebica koja će za mjesec dana proslaviti prvi rođendan, a on se ponaša kao i svaka beba. Budi se noću i traži hranu, tek je počeo hodati uz pomoć nas i traži veliku pažnju. Trogodišnja kći Zvjezdana je najživahnija, tu je i Amalija koja je dvije godine starija te sin Joshua koji ima šest godina. On je baš nedavno krenuo u malu školu u Linzu, dvije kćeri idu u vrtić, a ja sam većinu vremena s Mihaelom kod kuće. Ujutro idemo na svetu misu, djecu Stanislav prije posla odvede u vrtić i tako sve u krug. Kod nas je jako zanimljivo i nikada nije dosadno, s djecom se igram, čistim, provjeravam što su dobili za zadaću, slušamo pjesme, a molitva je dio naših života. Nakon cijelog dana sva se djeca idu okupati i na kraju imamo zajedničku molitvu. Kada svi zaspu, suprug i ja imamo vrijeme za sebe i posvetimo se jedno drugom. Naš cijeli dan je organiziran – ispričala nam je tada Simona.

VIDEO: Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Komentara 6

RO
romobil
15:30 26.09.2024.

Ko je ova!? Akademik, književnik, umjetnik?Biće nitko i ništa.

NE
nemanatrag
15:34 26.09.2024.

Međugorje bila neizvjesna opcija. Bolnica ipak radi bolji posao.

ML
mladaklada
23:25 26.09.2024.

Needy baby, greedy baby. Bude se pomolila pa bude to prošlo. Na proljeće, još jedna beba i sve OK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije