NAJVEĆA PODRŠKA

Tko je supruga Nenada Bjelice? Zajedno su 30 godina, a upoznali su se preko njegove sestre

Zagreb: Dodjela godišnje novinarske nagrade i priznanje HZSN-a za 2019. godinu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/15
26.09.2024.
u 12:05

Bjelici je supruga Senka najveća podrška već gotovo 30 godina, no ne voli se eksponirati pa je nismo imali često priliku vidjeti. Vjenčali su se nakon dvije godine veze, a u braku su dobili i dvojicu sinova.

Unatoč teškom rastanku i kasnijim repovima, Nenad Bjelica (53) ostao je u lijepom pamćenju navijača Dinama, koji ga se sjećaju kao trenera pod kojim je Dinamo napravio rezultatski iskorak u Europi i uz to suvereno gazio HNL travnjacima. Nešto više od četiri godine nakon prekida suradnje osječki strateg navodno se vraća na Maksimir, no još se čeka službena potvrda.

Bjelici je supruga Senka najveća podrška već gotovo 30 godina, no ne voli se eksponirati pa je nismo imali često priliku vidjeti. Upoznali su se 1995. godine, preko Nenadove sestre Snježane, koja je bila Senkina prijateljica, i zaljubili su se na prvi pogled. Vjenčali su se nakon dvije godine veze, a u braku su dobili i dvojicu sinova. Zbog njegove karijere obitelj se često selila.  "Svugdje sam bio i boravio. Tako mi se sin Luka rodio u Sevilli, a Luan u malom njemačkom gradu Homburgu", ispričao je Bjelica jednom prilikom za T-portal.

GALERIJA: Nenad Bjelica pojavio se na sudu u društvu samozatajne supruge, u nju se zaljubio na prvi pogled

Zagreb: Dodjela godišnje novinarske nagrade i priznanje HZSN-a za 2019. godinu
1/12

O selidbama i prilagodbama brine upravo Senka i to Bjelica nikad nije ni krio. Ona vuče sve konce u obitelji, a zbog Luke, Luana i njihova obrazovanja Senka se nije sa suprugom doselila iz Austrije kada je dobio angažman u Dinamu, već je ostala tamo kako ne bi prekidala obrazovanje svojih sinova. Ipak, supružnici su pronalazili vremena za posjete i provođenje zajedničkih trenutaka daleko od očiju javnosti. Naime, nju ne zanima javni život i eksponiranje pa živi samozatajno i bez ikakvih skandala.

Nenad je u intervjuu za Večernji list progovorio o svojoj obitelji, sinovima i supruzi Senki: – Igrali su nogomet. Luan do 15., a Luka do 21. godine. Posvetili su se školi i učenju jezika. Luka je završio menadžment u nogometu. Zanima ga nogomet, ali ne trenerski posao. Više psihologija u sportu, mentalni trening. Luan se još traži, vidjet ćemo u kojem će smjeru. Obojica govore po pet jezika, a supruga Senka šest. Poliglotska obitelj. Svi govorimo španjolski, njemački, engleski i talijanski. Ja govorim poljski, supruga slovenski, a Luan francuski. Luka je na pet, a mi na šest jezika. Ja učim francuski – otkrio je tadašnji trener Osijeka.

VEZANI ČLANCI:

Kako kaže, sinovi itekako dijele njegovu strast za nogometom : – Zanima ih. Ali ja često odlutam jer mi je glava puna svega. No, razgovaramo o svemu. Kada imamo vremena, odemo na nekakav lijepi godišnji odmor. Imamo psa Rockyja Balbou s kojim uživamo... – rekao je.

Bjelica je svoju ljubav prema nogometu prenio i na sinove. Stariji Luka igrao je za klub Austria Klagenfurt iz treće austrijske lige, a onda se odlučio posvetiti studiju i završio je nogometni menadžment. Mlađi Luan također već trenira nogomet i igra u klubu.

GALERIJA: Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa

Zagreb: Dodjela godišnje novinarske nagrade i priznanje HZSN-a za 2019. godinu
1/14

Podsjetimo, 53-godišnji Osječanin u lipnju ove godine došao je na županijski sud u Osijek sa suprugom Senkom. Ondje se trebalo nastaviti suđenje braći Mamić i ostalima za izvlačenje novca iz GNK Dinamo, no ročište je otkazano zato što je Zoran Mamić otkazao punomoć odvjetniku.

Prije pet godina, dok je još trenirao Dinamo, Bjelica je gostovao na slavnom Camp Nou gdje je održao prigodno predavanje, a u publici je bila i njegova supruga Senka. Nenad je na Barceloninoj akademiji održao predavanje na temu “Napreduju li još igrači?” u sklopu znanstvene akademije Barca Innovation Hub, koja je dio slavnog španjolskog kluba.

VIDEO: Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Komentara 3

Avatar Grace
Grace
14:57 26.09.2024.

Što je sa licem, previše filera, botoksa?

Avatar IvanR
IvanR
12:25 26.09.2024.

Ja mislio Berbokica, odmah me mučnina ulovila. Srećom vidim žena mu zgodnija i nije spaljena kao prva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije