Pozirali na Maksimiru

Novi igrač Dinama u Zagreb doveo i zgodnu partnericu, ona odmah osvojila navijače: 'Plava ti tako dobro stoji'

Foto: instagram
1/5
05.09.2023.
u 16:00

- Koliko ti divno stoji plava boja - napisala je Bel na Instagramu uz nekoliko fotografija na kojima ljubi Joaquin u plavom dinamovom dresu na Maksimiru

Urugvajski branič i član talijanskog prvoligaša Bologne, 21-godišnji Joaquin Sosa, jučer je predstavljen kao novi igrač Dinama. U Zagreb dolazi na jednogodišnju posudbu uz pravo otkupa ugovora, a u momčadi trenera Sergeja Jakirovića konkurirat će za uloge stopera i lijevog beka, objavljeno je iz kluba. 

Sosa je prvi igrač iz Urugvaja u povijesti Dinama, a u Zagreb stiže sa svojom djevojkom Bel koja ne krije sreću i ponos zbog Sosinog transfera. - Koliko ti divno stoji plava boja - napisala je Bel na Instagramu uz nekoliko fotografija na kojima ljubi Joaquin u plavom dinamovom dresu na Maksimiru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bel (@belencamacho__)

Sosina partnerica trenutno na Instagramu ima nešto više od 1000 pratitelja, a ne sumnjamo da će dolaskom njezina partnera u Dinamo taj broj porasti, barem kada je riječ o navijačima zagrebačkog kluba.

Inače, urugvajskom braniču puno ime je Enzo Joaquin Sosa Romañuk, prošao je školu južnoameričkog velikana Nacionala, nastupao i za urugvajske prvoligaše Rentistas i Liverpool Montevideo, igrao Copu Libertadores, a u ljeta prošle godine pristupio je Bologni u kojoj je igrao zajedno s nekadašnjim maksimirskim vezistom Nikolom Morom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bel (@belencamacho__)

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Ključne riječi

Komentara 3

KR
Krolo
19:45 05.09.2023.

Tip izgleda ko pekar u šipteraju..

FR
freeshooter
19:30 05.09.2023.

...volio bi da me iznenadiš, kao odlični Lauritsen kada je stigao, pravo osvježenje... no s obzirom na zadnja skautiranja, ostaću suzdržan, a trebaš pokazati više nego naši talenti kao Gurlica, Živković... sretno među plavim lavovima...

BP
Besposlen pop
17:15 05.09.2023.

Ovaj izgleda kao da će koštice na stadionu prodavati. Zanimacije, zanimacije……”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije