PROMO

Novi naslovi, osvježena izdanja i premijere ove jeseni na Laudato TV

Laudato TV
Foto: Laudato TV
1/14
03.09.2024.
u 12:30

Jesen uz Laudato TV i ove godine osigurat će bogat program u kojem će uživati gledatelji svih generacija. Tako će gledatelji Laudato TV-a od blagdana Male Gospe, 8. rujna 2024. koji je ujedno i 13. rođendan portala Laudato.hr, uživati uz osvježenim izdanjima omiljenih emisija, kao i nekim novim emisijama koji će pružiti zanimljive jesenske dane.

Foto: Laudato TV

Osim bogatog programa emisija koje se od rujna emitiraju na Laudato TV, iz programa izdvajamo premjeru snimke duhovno-glazbenog spektakla Progledaj srcem, koji je u 24. i 25. svibnja ove godine rasprodao dvije Arene Zagreb. U nedjeljom popodnevu 29. rujna 2024. gledatelji će imati prilike uživati od 13 sati u programu duhovne obnove, a nakon molitve krunice cijelo popodne rezervirano je za koncertnii dio Progledaj srcem. Tog dana u 20.10 sati biti će i premijera dokumentarnog filma 10 godina Progledaj srcem.

U edukativnoj emisiji Biseri prirode, voditeljica Mirna Sigetić Gudelj, predstavit će gledateljima prirodne ljepote te bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta. Spokoj prirode i njena nepredvidivost, pozivaju na odmor, istraživanje i učenje. Gledatelji će od strane stručnjaka upoznati i naše zaštićene biljne i životinjske vrste. Biseri prirode pozivaju nas da ih sačuvamo kako bi uvijek blistali u svome pravome sjaju. Emisiju čija prva epizoda kreće 2. listopada 2024. moći ćete gledati svakog drugog petka u 21 sat u trajanju od 40 minuta.

Foto: Laudato TV

Sveta Misa središnji je događaj na svijetu, prepuna simbolike, gesta, molitava. Kroz petnaestominutnu emisiju Najveći dar voditeljski dvojac Josip Bartulić i vlč. Tomislav Hačko bolje će upoznati gledatelje sa stvarnošću koja se događa tijekom slavlja svete Mise. Kroz svaku pojedinu epizodu objasnit će svaki pojedini dio Mise: od pripreme za Misu, početka, čitanja, pretvorbe, pričesti, završnih obreda i svih drugih dijelova koji su dio Mise Emisija će od 21. rujna 2024. biti na programu subotom u 20:05.

Dnevna emisija Riječ Života, kratkog formata, koju vodi i uređuje duhovnik Laudato TV, p. Ivan Raljušić, CPPS, pratit će svakoga dana ohrabrujućim mislima odabrani citat nedjeljnog evanđelja. Emisija će se emitirati svaki dan u jutarnjem terminu oko 9 sati od 9. rujna 2024.

Foto: Laudato TV

Nota Bene jedinstvena je glazbena emisija u hrvatskom TV eteru. Gosti emisije su izvođači suvremene duhovne glazbe, najpoznatija imena s koncerata 'Progledaj srcem' 'Domu mom' kao i druga poznata imena glazbenika s estrade. Uz glazbu – svirku i pjesmu u studiju, u kratkim, ugodnim i duhovitim razgovorima, saznat ćemo što im je zajedničko te kako glazba koja izražava ljubav, kreativnost i ljepotu može biti duhovna s obje strane scene. Voditeljica Pava Ravenšćak i sama pjevačica, osim što emisiju vodi, animirat će je glazbeno i pjevati s gostima. Prvi termin emitiranja emisije je 27.9. u kojoj gostuje pjevač Šima Jovanovac.

Glazbom će biti obogaćena i svaka subotnja večer polusatnim izborom domoljubne glazbe Domovinu volim, s početkom u 22 sata.

Novu sezonu emisije In Familia dei vodit će i uređivati Jelena Jazbec u kojoj će ugostiti bračne parove iz cijele Hrvatske. Kroz pedeset minuta emisije gosti podijeliti svoja iskustva iz svakodnevice kršćanskoga braka i obitelji. Prva emisija nove sezone biti će 15. rujna u 15.15 sati, te će se u istom terminu emisija nastaviti i dalje.

U dvedesetominutnoj emisiji Čujte i počujte, Josip Bartulić i gosti, svake nedjelje predstavljaju dobre projekte i najavljuje nove događaje. Urednik emisije ugošćuje pojedince i predstavnike udruga, zajednica i projekata koji su zanimljivi, važni i društveno korisni. Prva emisija krenut će 21. rujna 2024.

Foto: Laudato TV

Izdvojeno, središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović te Jelena Jazbec koja uređuje emisiju kojom predstavljamo župne crkve i zajednice u Hrvatskoj. Uredništvo emisije nedjeljom u 13.30 sati donosi gledateljima tjedni pregled najvažnijih zbivanja, dok se svakog dana emisija emitira u 20.10 sati. Prva epizoda nove sezone emitirat će se 2. rujna 2024. u 20:10 sati.

Foto: Laudato TV

Generacija plus je pedesetominutna emisija za mlade koja kroz dinamičnost razgovora o probranim i mladima važnim temama poput emocija i slobode, kako je to danas biti mlad, ovisnosti nekad i sad, zašto ostajem živjeti u Hrvatskoj, tiče li nas se politika, utjecaj društvenih mreža i drugim aktualnim temama. Prva epizoda emitirat će se 7. rujna 2024. u 15.55.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije