Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novo ime na sceni - Patriša!

Patriša
Foto: Igor Cecelja & Sanja Babelli
1/3
05.07.2024.
u 15:22

PATRIŠA je novo glazbeno ime na sceni, a široj se javnosti predstavlja autorskom pjesmom ‘Dođi’, u kojoj potpisuje glazbu i tekst, a u aprodukciji i aranžmanu pridružuje joj se sve poznatiji producent Beni Ducent (Marin Gospić). Modernim zvukom Patriša se jasno obraća mlađoj publici gdje se želi pozicionirati, a na Tik Toku je već prati više od 14 tisuća pratitelja. 

Osim što je autor svojih pjesama, Patriša svira klavir, pohađa i školu pjevanja, a sudjelovala je i na Songwritting Weeku, u organizaciji Marina Gospića, gdje su se upoznali i započeli suradnju.

Foto: Igor Cecelja & Sanja Babelli

Pjesma ‘Dođi’ nastala je u kratkom vremenu, govori Patriša. ‘’Sjela sam za klavir, smislila zarazan refren i nastavila pisati do kraja. Poslala sam je producentu Marinu Gospiću, kojem se pjesma svidjela na prvu i krenuo je raditi aranžman za nju.’’, dodala je. 

‘’Inspiracija za ovu pjesmu mi je bila jedna propala ljubav koja mi se desila. Pjesma je od početka do kraja po istinitom događaju te sam zahvalna što sam iz propale ljubavi mogla napisati pjesmu "Dođi" koja je meni jedna od dražih koju sam napisala.’’

Video produkciju potpisuju Igor Cecelja  & Sanja Babeli (Studio KUT). 

 

Prati Patrišu:

Tik Tok

Instagram

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije