Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss dijaspore

Novoj miss Hrvatske zamjeraju jer dolazi iz Bosne i Hercegovine, Tomislava im je odgovorila na kritike

Zagreb: Tomislava Duki? nova je Miss Hrvatske
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
29.11.2023.
u 19:44

Nakon pobjede na ovom izboru mnogi su komentirali i zamjerili što je Tomislava pobijedila jer dolazi iz Bosne i Hercegovine

Miss hrvatske dijaspore, Tomislava Dukić ponijela je ovog tjedna na izboru održanom u Zagrebu i laskavu titulu - Miss Hrvatske. Pobjednica dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati, a u prvom televizijskom intervju nakon dodjele Tomislava je priznala kako joj se dojmovi još uvijek nisu slegli i da tek treba osvijestiti da je nova miss, ali istaknula je kako je jako sretna. 
Nakon pobjede na ovom izboru mnogi su komentirali i zamjerili što je Tomislava pobijedila jer dolazi iz Bosne i Hercegovine, a Tomislava je na to u intervju za RTL odgovorila:

- Ja sam se prijavila za Miss dijaspore, a tim ljudima želim dobro u životu i da shvate, ne samo u mojoj situaciji, nego općenito u svijetu, da smo svi mi nečija djeca te da to mogu biti i njihova djeca. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. 

Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih budućih planova i projekata. Dvanaest finalistica natjecalo se u pet kategorija - intervju, sport, talent, top model i multimedija.

Zagreb: Tomislava Duki? nova je Miss Hrvatske
1/18

Top 8 super finalistica odgovarale su na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku koja će predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za Miss svijeta. Pratiljama novoizabrane Miss proglašene su Lana Valentić kao druga i Antea Krnić kao prva pratilja. - Sestre su vidjele taj potencijal u meni i kada su saznale da se održava izbor za Miss, onda zašto ne to iskoristiti dok još mogu. Rekla sam idem pa što bude - ispričala je Tomislava u intervjuu i otkrila kako ima dečka, ali nije htjela otkriti njegovo ime i prezime, samo je priznala kako je nogometaš

VIDEO Stigle divne vijesti: Lana Jurčević postala majka

 

Komentara 49

DU
Deleted user
20:35 29.11.2023.

Nasa ljepotica!😍

PA
Pašić
20:45 29.11.2023.

Smeta onima koji su protiv jedinstva Hrvata.

Avatar Idler
Idler
22:50 29.11.2023.

Lijepa naša Hrvatica 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije