LJUBAV CVJETA

Objavljena nova fotografija Zdravka Mamića i 30 godina mlađe djevojke, uživali na svadbi dinamovca

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića
Foto: Denis Kapetanović /PIXSELL
1/9
12.06.2023.
u 13:35

Zdravko i Jelena pozirali su zagrljeni i nasmijani u Hercegovini, gdje je održano vjenčanje nogometaša Dinama Luke Menala i Danijele Vidović

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić ovog je vikenda bio gost na svadbi nogometaša Dinama Luke Menala i Danijele Vidović u Hercegovini, a društvo mu je pravila 30 godina mlađa djevojka Jelena Planinić. Zdravko i Jelena pozirali su zagrljeni i nasmijani, a njihovu zajedničku fotografiju možete pogledati OVDJE.

"Oni su već dugo skupa, minimalno tri godine, Mamić ju je zaposlio u Elektroprivredi, a Jelena ima i stan u Zagrebu u istoj zgradi u kojoj je nastanjena prva dama Dinama Vlatka Peras", tim nam riječima sugovornici iz Hercegovine govore o djevojci Zdravka Mamića, koja je od njega mlađa gotovo tri desetljeća, objavio je početkom godine portal 7dnevno.

Nije vijest o Mamićevoj novoj ljubavi za Hercegovce nikakva novost. Uostalom, o tome su nam pričali još prije nekoliko mjeseci, a sada u Hercegovini nude i nešto drukčiju verziju priče od one koja je preplavila domaće medijske stupce, pa se tako govori da se Mamić zgodnom Jelenom i oženio , ali i da se od svoje dugogodišnje supruge Marine razveo još prije više od godinu dana, dodaje spomenuti izvor. 

VEZANI ČLANCI

Premda njihova veza navodno traje već tri godine, tek su lani otkriveni kada su viđeni u jednom mostarskom noćnom klubu. Jelena je bila Mamićeva tajnica pa je tako upoznala i njegovu djecu, a Zdravko joj je poklonio skupocjeni Range Rover. 

A Zdravka i Jelenu ne veže samo ljubavni nego i poslovni odnos. Kako piše Hercegovina.info,  Mamić je 2020. godine osnovao tvrtku Plavo sunce koja se bavi solarnom energijom. Godinu dana kasnije osnovana je tvrtka Majsko sunce, a u toj tvrtki direktorica je Jelena Planinić.

Planinić je u osnivačkoj strukturi tvrtke s ulogom od 80 tisuća konvertibilnih maraka. Tvrtka je očito dobila ime po hitu Zdravka Čolića "Majsko sunce" koji ima romantičnu važnost za Mamića i Planinić. Zdravko i Jelena ne kriju da su skupa i već dulje žive zajedno. A da imaju ozbiljne namjere, dokazuje i to što su zajedno krenuli u posao.

Zdravko se navodno prije više od godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju.

Marina mu je bila druga supruga, a s prvom suprugom Nadom oženio se kada mu je bila samo 21 godina. Njih dvoje zajedno su dobili sina Marija, a nakon razvoda ponovno su stali pred oltar, no brak im nije upalio ni iz drugog pokušaja. Nakon razvoda ostali su prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom novom suprugom.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 

Ključne riječi

Komentara 32

ZA
zagabria5
13:57 12.06.2023.

Nesumnjivo iskrena ljubav. Uglavnom za parama, ali ako oboje imaju interes zašto ne. Moderne veze sve više liče poslovnom odnosu, razmjena vrijednosti svatko kupuje ono što mu treba. Možda je tako i poštenije

Avatar ZLO
ZLO
16:13 12.06.2023.

Nek se dica vole..

DU
Deleted user
15:43 12.06.2023.

Slabo. Moja je 36 godina mlađa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije