ŽIVOT NA VAGI

Lara je u showu smršavjela 42 kilograma, otkrila je što danas radi i kako se motivira

Foto: RTL
1/6
12.06.2023.
u 12:25

Najveća motivacija mi je kad pogledam svoju staru sliku i sjetim se kako sam se tada osjećala i koliko mi je bilo teško. U tom periodu bilo mi je teško obavljati i fizičke stvari, ali teže mi je bilo psihički. Ne želim više nikada imati taj osjećaj slabosti - rekla je Lara

Lara Peruško sudjelovala je u prošloj sezoni RTL-ovog showa "Život na vagi", gdje je ušla sa 122 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 79.9 kilograma te je bila jedina žena u finalu šeste sezone. Lara je na težini počela dobivati s 14 godina, te je pokušala kilograme gubiti sama, no nakon što je dobila 30 kilograma, počela je raditi s trenerom. U razgovoru za RTL.hr otkrila je čime se bavi danas. 

- Trenutno stažiram u bolnici za medicinsku sestru. I dalje treniram, nastojim da to bude pet puta tjedno. Preko tjedna idem u teretanu, a vikendom uvijek ubacim kardio, otiđem u dugu šetnju. Period između finala, kad smo otišli doma, uspjela sam sama trenirati i to nisam radila zato što sam 'morala' već sam stvarno htjela nastaviti s treninzima i vidjeti nove promjene. Najveća motivacija mi je kad pogledam svoju staru sliku i sjetim se kako sam se tada osjećala i koliko mi je bilo teško. U tom periodu bilo mi je teško obavljati i fizičke stvari, ali teže mi je bilo psihički. Ne želim više nikada imati taj osjećaj slabosti - rekla je Lara koja s trenerom Edom sudjeluje u njegovom projektu 'Homefit by Edo'.

VEZANI ČLANCI

- Jedan dan sam dobila poziv bi li htjela sudjelovati u projektu i ostala sam u šoku. Nisam mogla vjerovati da mi se niti godinu dana nakon showa pruža ponovno tako neka prilika i naravno da sam ju prihvatila - kazala je Lara koja se nedavno s ekipom iz showa ponovno susrela u Lividragi. Za sve koji se namjeravaju prijaviti u novu sezonu imala je posebnu poruku.

- Poručila bih im da stave zdravlje na prvo mjesto. Gledam to po sebi i od svoje prijave. Osjećala sam se depresivno i često sam se susretala s negativnim komentarim što me psihički potkopalo. Dok čovjek sam ne odluči da će se pokrenuti, teško da će biti tako. Mislim da je show 'Život na vagi' idelana prilika za one koji su spremni na promjene.

VIDEO: Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa sam shvatila da nemam novčanik' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije