KOMENTARI PLJUŠTE

Obožavatelji u deliriju! Lenny Kravitz (57) pokazao isklesano tijelo i otkrio svoju tajnu

MTV Video Music Awards 2019 - Arrivals - New Jersey
Foto: Patricia Schlein/PA Images/PIXSELL
1/6
25.03.2021.
u 22:30

- Zašto ne postoji emoji koji pada u nesvijest, napisala je glumica Karyn Parsons, a Jaden Smith dodao je kako mu je cilj biti poput Lennyja.

Rocker Lenny Kravitz (57) oduševio je pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj pozira bez majice. Fotografija glazbenikovog isklesanog tijela dobila je gotovo 500 tisuća lajkova, ali i brojne komentare pratitelja, među kojima je bilo i puno poznatih osoba. 

- Zašto ne postoji emoji koji pada u nesvijest, napisala je glumica Karyn Parsons, a Jaden Smith dodao je kako mu je cilj biti poput Lennyja.

Foto: Instagram screenshot

- Kako možeš tako dobro izgledati s 56 godina, pitao ga je jedan obožavatelj. 

Kravitz, koji boravi na Bahamima, na svojim društvenim mrežama redovito ne daje uvid u svoje nevjerojatno tijelo, ali otvoren je o tome kako ostaje u formi s 56 godina. U intervjuu za Men's Health prošle godine, to je pripisao tome što je vegan, a jede svježe voće koje sam uzgaja.

Foto: Instagram screenshot

- Vrlo sam oprezan što unosim u svoje tijelo i kako se brinem za njega. To je kombinacija jedenja svih tih stvari i vježbanja i održavanja mišića i zglobova u formi, kako bih mogao raditi ono što radim ", rekao je Kravitz. Dodao je da je i otočni život imao ulogu u njegovom režimu: 

- Radije bih bio vani i u prirodi nego da me zatvaraju u teretanu, dodao je rocker. 

Nika Turković gostovala je u Večernjakovoj Desetki

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije