Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN ODLAZAK

Od tragično preminulog Davora opraštaju se kandidati 'Superpara': 'Didonja, zbogom'

Davor Andročec
Foto: Facebook
1/8
28.08.2023.
u 12:00

Obitelj, prijatelji i kandidati ''Superpara'' opraštaju se od Davora Andročeca koji je preminuo u prometnoj nesreći u mjestu Kaoci u Bosni i Hercegovini

Sudionik četvrte sezone ''Superpara'' i ''Večere za 5 na selu'' Davor Andročec poginuo je u prometnoj nesreći u subotu poslijepodne u mjestu Kaoci u Bosni i Hercegovini. Od njega se opraštaju obitelj, prijatelji i parovi koji su se s njim i suprugom Meri natjecali u ''Superparu''. 

"Didonja, zbogom, počivaj u miru", napisao je Tomislav Bartulović.

Foto: Instagram

"Prijatelju i legendo, počivaj u miru, nek' ti je laka zemlja", oprostio se Josip Ajduk koji je s djevojkom Danijelom bio gost iznenađenja u četvrtoj sezoni ''Superpara''. 

VEZANI ČLANCI: 

Foto: Instagram

"Stara legenda s duhom mladog dječaka... bio si pravi primjer i hvala ti što ću te se sjećati po smijehu koji si stalno izazivao u nama i humanitarnom karakteru koji te označio", napisao je Maximilian. 

Foto: Instagram

Od njega se oprostio i Mijo Bošnjak, farmer kojeg ćemo od ove jeseni gledati u ''Ljubav je na selu''. 

"Ne mogu vjerovati, baš smo o tome zadnji put pričali i sam mi je rekao za nas nema prednosti, sve propusti i prođi kao da smo znali što nas čeka... neka mu je sretan put u nebeske visine... počivao u miru", napisao je Mijo. 

Ranije se od njega na Instagramu oprostio voditelj i glumac Enis Bešlagić. 

"Teško sam mogao pronaći sliku na kojoj je Davor sam bez svoje Mery. Emisije u kojima radim upoznajem mnogo ljudi i svaki put ni sam ne znam koliko nekome značim i koliko netko meni znači dok ta osoba ne završi svoj put na ovom svijetu... Davor je volio svoju Mery i živio za svoje unuke, djecu i prijatelje. Teško je to sve objasniti i znam koliko je bio sretan i zbog našeg odnosa, jer smo imali jedno kvalitetno druženje u emisiji 'Superpar', a to su bili Mery i Davor za mene. Voziš se sada Davore po nekim drugim i ljepšim prostranstvima ostavljajući iza sebe mnogo onih koji te se sjećaju po dobru, pozitivi i iskrenosti. Neka je mir i zdrava glava tvojoj obitelji u ovim teškim trenutcima tuge i boli...", napisao je Enis. 

Podsjetimo, Andročec je bio strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima, umirovljeni branitelj te otac, djed i suprug. Uvijek je isticao kako mu je obitelj na prvom mjestu, a upravo su se njegova supruga Meri i on zbog djece i unuka odlučili prijaviti u show ''Superpar'' kako bi svima pokazali da su godine samo broj.

U RTL-ovim showovima publika ga je mogla zapamtiti po njegovoj predanosti, borbenosti, kao i mladenačkom duhu.   
Davor se natjecao u ''Večeri za 5 na selu'' u tjednu Nove Gradiške i okolice, a na malim ekranima mogli smo ga pratiti krajem 2022. godine. Davor je tada kuhao u srijedu, a otkrio je i kako je došla njegova ljubav prema motorima i da je u vrtu imao stablo banane.

– Moja velika ljubav su motori i uvijek pričam o motorima. Živim sa suprugom i sinom i najvažnije su mi osobe u životu supruga i moje četvero djece. Bio sam profesionalni vojnik, a sad sam u vojnoj mirovini tako da svoje slobodno vrijeme najradije provodim s obitelji. Volim ići i na pecanje – živim na samoj rijeci Savi i imam čamac. Ponekad me iživcira taj ribolov, izbaci me iz takta i onda odem u streljanu, bavim se streljaštvom od četvrtog razreda osnovne škole. Ponekad budem živčan i nervozan, ali to je sekundarno – eksplodiram kao atomska bomba pet sekundi pa samo razmišljam o nečem pozitivnom i vratim se u normalu – rekao je u predstavljanju.

VIDEO: Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije