Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je iznenadila

Omiljena glumica iz 'Dar Mara' pokazala drastičnu promjenu imidža

Foto: Instagram
1/6
17.06.2021.
u 16:30

Za potrebe uloge Daliborke Grob u drugoj sezoni serije "Dar Mar" glumica Katarina Madirazza se ošišala na kratko.

Prva sezona serije "Dar Mar" svoje veliko finale ima večeras u programu Nove TV, a glumci su već prionuli poslu i snimaju drugu sezonu ove gledateljima omiljene serije. Glumicu Katarinu Madirazzu u seriji smo gledali u ulozi Daliborke Grob i njezin lik pojavit će se i u drugoj sezoni ali sa totalno drugačijim stylingom. Naime, 28-godišnja glumica za potrebe novih nastavaka ošišala se skroz na kratko i svoju novu frizuru pokazala je na Instagramu.

- Ljudi moji, ja sam se ošišala!🤣🙈 nemate pojma koliko me je bilo strah, ali eto nekad treba napraviti nešto što se ne usudite, probiti svoje granice i otići na nepoznat teritorij. Nekad treba probat nešto ludo nikad ne znaš što će ti donijeti!😉 Eto budite hrabri kao ja! Ili ludi kao ja! 😜 - napisala je Katarina uz fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom. Otkrila je za Dnevnik.hr i kako je njezina okolina reagirala na novo imidž i što je sve spremna napraviti za ulogu.

- Bližnji su bilo jako skeptični, ali zapravo su svi ostali ugodno iznenađeni i baš im se sviđa. Osim bake, njoj je draža duga kosa", Ošišala bih se i na ćelavo i udebljala ako je potrebno. Dapače, zapravo sam velika pobornica toga da potpuno promijenim svoj fizički izgled, a uz to i, naravno, karakter. Uvijek na razgovorima za neku novu ulogu navijam za promjeru i predlažem to, ali najčešće me ostave istu ili uz neku manju promjenicu. Sad sam došla na svoje! - rekla je Katarina.

VIDEO Policija se oglasila o provali u Severinin stan: "Uporabom tjelesne snage počinili su razbojstvo"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije