zaradila 30 mil.$

Ona je najplaćenija televizijska glumica!

'Actress Sofia Vergara smiles as she arrives at the 2012 Vanity Fair Oscar party in West Hollywood, California February 26, 2012.  REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)  (OSCAR
Reuters/PIXSELL
05.09.2013.
u 12:52

Sofia Vergara zaradu od 30 milijuna dolara ostvarila je zahvaljujući uspjehu serije 'Moderna obitelj'

Kolumbijska glumica Sofia Vergara najplaćenija je televizijska glumica u prošloj godini sa zarađenih 30 milijuna dolara, objavio je Forbes. Toliku zaradu donio joj je uspjeh ABC-jeve serije 'Moderna obitelj'.

Na drugom mjestu našle su se Mariska Hargitay iz "Zakona i reda" te Kaley Cuoco koja glumi u "Teoriji velikog praska" sa zarađenih 11 milijuna dolara.

Sofia Vergara (41) pokrenula je i svoju liniju odjeće, a potpisala je i unosne ugovore o suradnji s tvrtkama poput Pepsija.

Sestre Kourtney, Kim i Khloe Kardashian nalaze se na četvrtom mjestu sa zarađenih 10 milijuna dolara zahvaljujući reality showu "Keeping up with the Kardashians".

>> Madonna sa zaradom od 34,6 mil.$ najplaćenija glazbenica u 2012.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije