Posvećena majka

Ona je savršeno našminkana čak i kada se ujutro mazi sa sinčićem

rachel zoe
Foto: Instagram
14.03.2014.
u 22:35

Mnoge žene bude se bez šminke, čistog lica, raščupane. No, ne i Rachel Zoe...

Mnoge žene bude se bez šminke, čistog lica, raščupane. No, ne i Rachel Zoe. Najpoznatija holivudska stilistica objavila je fotografiju sebe i svog sinčića Kaiusa u jutarnjem maženju. Slatka fotografija mnoge je raznježila, no i začudila, budući da je Rachel bila u potpunosti našminkana.

Prije 'selfieja' sa sinčićem, Rachel je nanijela tuš, maskaru i ruž za usne. Rachel obožava svoje sinove te stalno objavljuje zajedničke fotografije sa djecom na Instagramu. Osim toga, najčešće je se u šetnji gradom može vidjeti s djecom. Lijepa Rachel nije samo posvećena majka, već i vješta stilistica i poduzetnica. Objavila je više knjiga, pokrenula modne linije i imala reality show.

>>Odabrani najmoćniji stilisti u industriji – gdje je Rachel Zoe?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije