Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Bruno Basić

Opsjedaju me oba spola, no moje srce pripada Danijeli

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
14.06.2016.
u 08:17

Pobjednik Supertalenta uživa u pohvalama, ali najbitnije mu je bilo, kaže, sutradan odraditi jak jutarnji trening

– Nakon pobjede u Supertalentu u mom se životu nije ništa promijenilo. Čestitke stižu sa svih strana, a meni je najvažnije bilo obaviti jaki jutarnji trening – kazao nam je novi hrvatski Supertalent Petar Bruno Basić (23) nakon pobjede u popularnom showu Nove TV.

Petar Bruno još je jednom sve ostavio bez daha plesom na šipki, ovaj put uz taktove bezvremenskog Orffova djela "Carmina Burana".

– Javljaju mi se znani i neznani, sa svih strana svijeta. Jedna od najboljih čestitki bila je od ekipe AKA Crescendo koja je na kraju završila na 12. mjestu. Kada su čuli da sam pobijedio, vrištali su kao da su i sami pobijedili – kaže Petar Bruno i dodaje kako je među svim finalistima vladalo prijateljsko raspoloženje, bez imalo ljubomore.

– S osvojenih 200 tisuća kuna vjerojatno ću proširiti svoj Powerhouse fitness studio u centru Zagreba, uložiti u sebe i daljnju edukaciju – kaže Petar Bruno. Pobjedu će proslaviti s djevojkom Danijelom Masnjak, s kojom je u vezi četiri godine. Upravo je ona izabrala  da Carmina Burana bude glazbena podloga u finalu, a u koreografiji mu je ponovno pomogao Igor Barberić.

– Možda i odemo na neko putovanje, premda meni ne trebaju egzotične destinacije jer mi je svaki dan s njom prava nagrada – ističe Petar. Premda je u sretnoj vezi, novi hrvatski Supertalent na društvenim mrežama dobiva brojne komplimente, pa i ljubavne poruke. Među njima, kaže, ima i puno muškaraca. – Svaki kompliment je kompliment, i ja uvijek pristojno zahvalim. No, moje srce pripada Danijeli – kaže Petar Bruno.

Petru je velika želja da još više popularizira ples na šipci kod oba spola.

– Nadam se da su sad svi shvatili koliko je ovo zahtjevan sport te da se sve može postići treningom. Tada možemo i testirati svoje granice, pa ni onaj glasoviti hod po zraku nije težak – kaže Petar Bruno Basić. A nakon Supertalenta volio bi se ogledati u još jednom showu Nove TV – “Tvoje lice zvuči poznato”.

– Bilo bi mi zanimljivo vidjeti kako bih se snašao u tome. Nisam nikad pjevao, no smatram da je sve u stavu. Samopouzdanja mi ne nedostaje – zaključio je četvrti hrvatski Supertalent.

>>Pobjednik Supertalenta je fitness-trener Petar Bruno Basić

Komentara 3

DU
Deleted user
09:21 14.06.2016.

Meni je najdraža bila ona slatka crno-bijela pesica Viki, jedino sam zbog nje zastala na Novoj i odgledala njihovu izvedbu, a onda prebcila kanal.

PU
Pulchrum
16:03 16.06.2016.

Popularizirati ples na štangi? Zar nam je to u Hrvatskoj stvarno potrebno? Od toliko ljepote i kreativnost raznih vrsta sportova?

FI
Fisherman
17:52 14.06.2016.

Sere o Danijeli, a kladim se da je peder....pa ko bi normalan plesao na stangi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije