Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI GODINE BRAKA

Osobe bliske Mati Rimcu i Katarini Lovrić otkrivaju zašto su se rastali: Nije navikla na to

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/11
27.06.2024.
u 19:23

Mate Rimac (36) i Katarina Lovrić (33) upoznali su se prije dvadeset godina, a upoznao ih je u Livnu, kako je Katarina jednom ispričala, Matin bratić Ante

Vijest da se nakon tri godine braka razvode Mate Rimac i Katarina Lovrić mnoge je iznenadila jer su u javnosti djelovali kao skladan par. Nagađalo se o razlozima razvoda, a sada su izvori bliski Katarini za Slobodnu Dalmaciju ispričali moguću pozadinu njihova razlaza, nakon čega je Katarina otputovala izvan Hrvatske kako bi imala mir. 

– Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađe. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci. Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu – ispričali su za Slobodnu osobe dobro upućene u odnos između Mate i Katarine.  Mate Rimac (36) i Katarina Lovrić (33) upoznali su se prije dvadeset godina, a upoznao ih je u Livnu, kako je Katarina jednom ispričala, Matin bratić Ante. U svibnju 2021. godine nakon sedam godina veze i više od 17 godina poznanstva svoju su vezu okrunili brakom kod matičara.

VEZANI ČLANCI

Tada su u Splitu u Vili Dalmaciji priredili intimno slavlje za tridesetak uzvanika, koje su počastili vegetarijanskim jelima. Dva mjeseca kasnije par je imao i crkveno vjenčanje u Livnu i tada su  svadbeno slavlje održali na Livanjskom polju, u mjestu Ćaić, u okolici Livna. Tema vjenčanja bila je priroda i oko velike staklene dvorane u kojem se održalo slavlje bilo je postavljeno 150 bala sijena. Na dan vjenčanja od ranog su jutra stizali kamioni s opremom za uređenje dvorane i cateringom.

GALERIJA Pogledajte kakva je atmosfera bila na raskošnom vjenčanju vlasnika Sokol Marića i njegove supruge Kolumbijke

1/23

Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo svibanjsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac. Na proslavu u Livnu mladenci su stigli u žutoj Neveri.

– Samo uživajte večeras, samo opušteno, samo lagano. Ovo nije svadba, ovo je party – poručio je svojim uzvanicima Mate kada ih je dočekao, a njegova supruga je dodala kako ima sreće što Mate voli pričati i samo je svima rekla: – Nemojte nam što zamiriti. Prema Katarininoj želji na vjenčanju im je zapjevao Momčilo Bajagić Bajaga i uz njegovu pjesmu "Bademi i so" otplesali su prvi ples. 

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su je izbacili iz Sabora: Ja o tome pojma nisam imala....

 

Komentara 25

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
20:36 27.06.2024.

Rastali su se jer su to neozbiljne generacije. I sam pripadam toj generaciji. Ljudi se vjenčaju, a vidiš na prvu da to ima rok trajanja tri-četiri godine. I onda se nakon četiri godine rastanu. Nitko se ne čudi.

Avatar Asterix
Asterix
21:07 27.06.2024.

Problemi s joystickom?

Avatar Mican999
Mican999
21:59 27.06.2024.

Koje gluposti. Dvadeset godina su zajedno i onda si ipak ne pašu. Pa ako nakon toliko godina nisu stekli poštovanje jedno prema drugom onda vas nije šteta. Nakon dva tjedna vidiš tko je kakav. Čemu onda ona svadba i bass me zanima tko ju je forsirao? Bdw sad budite face i jedan i drugi i vratite poklone svima uz osobne isprike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije