Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to sretan broj?

Otkriveno je koji po redu Let 3 nastupa u finalu: Imamo šansu za pobjedu ovaj put

Liverpool: Let 3 prošao u finale Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/18
12.05.2023.
u 08:58

Finale će u Liverpool Areni otvoriti Austrija, a večer će svojim nastupom zatvoriti Velika Britanija

Na službenim stranicama Eurovizije te na njihovim društvenim mrežama nakon druge polufinalne večeri objavljen je i raspored nastupa u finalu koje će se održati sutra. Naši predstavnici Let 3, kako je već najavljeno, nastupaju u drugom dijelu finalne večeri i sada smo doznali i koji su po redu. 

Riječki rokeri na pozornici Liverpool Arene nastupit će predzadnji, njihov nastup je 25.  i nakon njih pjevat će još samo domaćin, Velika Britanija. Ovo je raspored nastupa u finalu koje otvara  Austrija, zatim slijede Portugal, Švicarska, Poljska, Srbija, Francuska, Cipar, Španjolska, Švedska, Albanija, Italija, Estonija, Finska, Češka, Australija, Belgija, Armenija, Moldavija, Ukrajina, Norveška, Njemačka, Litva, Izrael i Slovenija.

Kada je objavljen raspored kojim će nastupati finalisti na društvenim mrežama počelo se komentirati koliko nam ide u prilog što nastupamo predzadnji. Mnogi su zaključili kako je to zapravo dobro jer će publici nastup naših predstavnika Leta 3 ostati najsvježiji u pamćenju.  – Počinjem vjerovati kako Hrvatska zbilja ima šanse za pobjedu. Hrvatska je 100% pobjednica publike. Ovaj put će Hrvatska pobijediti – bili su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Naši predstavnici marljivo odrađuju svoje obaveze u Liverpoolu dok čekaju finale i nastup u Liverpool Areni. Zabrinula nas je malo vijest o prehladi Zorana Prodanovića Prlje, ali on je bolje i sve bi trebalo biti spremno za nastup. Dok se Prlja odmara i skuplja snagu za finale, ostatak članove benda predvođeni Damirom Martinovićem Mrlom obilaze Liverpool i druže se s obožavateljima koji ih neprestano zaustavljaju na ulici i mnogi znaju refren pjesme "Mama ŠČ!".

 

 

Letovci su jučer gostovali i u jutarnjem programu britanskog BBC-ja. U intervjuu snimanom u Liverpool Areni, pred kamere britanske televizije stali su Damir Martinović Mrle (61) i Dražen Baljak (45) te su otkrili kako se osjećaju nakon plasmana u finale. Eurovizija je velika stvar u Hrvatskoj. Mislim da je to najgledaniji show tijekom cijele godine. Mi usrećujemo naše ljude i to je najvažnije – rekao je Baljak pa objasnio što znači njihova poznata uzrečica:

 

 

 

– "ŠČ" je naša mala tantrička pročišćavajuća mantra. Govorimo je mnogo puta dok meditiramo i pročišćavamo svoje tijelo i um – rekao je te pokušao britanskog novinara naučiti kako izgovoriti "ŠČ". No, s malim poteškoćama. Jedno od novinarovih pitanja bilo je što predstavlja njihovo razgolićeno tijelo na pozornici, a Baljak je odlučio površno odgovoriti.

Liverpool: Let 3 prošao u finale Eurosonga
1/24

– Osjećamo se ugodno u donjem rublju, ali neću otkriti što to točno predstavlja. Neka ostane tajna – poručio je. Mrle je tijekom intervjua skoro cijelo vrijeme radio jogu.

Komentara 7

Avatar MalenaB.
MalenaB.
09:59 12.05.2023.

Odlično,bolje pri kraju...

TO
tolitol
10:16 12.05.2023.

Ne znam zbog čega se plasiraju ovakvi članci. Nitko ozbiljan Letu 3 ne predviđa pobjedu jer je gotovo jasno da sve nade za dobar plasman počivaju na glasovima publike. Naime, pjesma će gotovo izgledno loše proći pri bodovanju ocjenjivačkih sudova. Želim im puno uspjeha. Ako se plasiraju među prvih 10, ostvarit će fantastičan rezultat

Avatar sallahe
sallahe
19:36 12.05.2023.

Do kada nas dnovinari misle trovati sa ovakvim i sličnim smećem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije