VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledateljima se zamjerila Duška: 'Prefrigana i premazana. Imam blagi osjećaj da je nešto zaiskrilo među njima'

Foto: RTL
1/7
22.12.2022.
u 09:14

Duška je naposljetku osvojila 37 bodova i trenutačno je u vodstvu. Nekim gledateljima Duška nije sjela pa su svoja mišljenja podijelili na društvenim mrežama.

Jučer je kandidate ugostila raspjevana i vesela Duška kojoj je kuhanje pred kamerama tek jedan od brojnih hobija, a svojim je gostima ponudila predjelo naziva Kao tempera, glavno jelo Jadranski akvarel i desert Crno-bijeli svijet. Duška je za svoju večeru, među ostalim, koristila vrhunske morske delicije, a u pohanoj hobotnici, mekušcima i školjkama u predjelu uživali su svi osim Marice koja je alergična na dagnje, kozice i škampe pa je ona jela mozzarellu sa salatom te pršut i sir. Da nije bilo puno kosti, Lorenti bi glavno jelo bilo odlično, Anđelku je nešto bilo promašeno u gregadi, a desert se svidio svima osim Lorenti koja ne voli kokos. No

Duška je naposljetku osvojila 37 bodova i trenutačno je u vodstvu. 

Nekim gledateljima Duška nije sjela pa su svoja mišljenja podijelili na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Imam blagi osjećaj da je nešto zaiskrilo među njima. Duška je bila prilično zamišljena.. ženski dio ekipe kritičan ali na ocjenama nisu pokazale da ih se večera nije dojmila.. nastavak slijedi ..... a Duška po svemu viđenome bude pobjednica", "Ajme, čim vidim da se netko umiljato smije, i sa svima kao lijepo, znam da igra za sebe. Prefrigana i premazana,a najgore kaj misli da to nitko ne kuži", "Od kad se promijenio iznos poneki dolaze samo zbog glavne nagrade,čast iznimkama....postalo je negledljivo tako da više ni ne gledam", "Glumica, a ja se pitam u što godine ovim gostima da ju ne mogu prokužiti" pisali su gledatelji. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, vesela domaćica dočekala je goste s prepunim stolom kolača i biljnih likera koje je sama pravila. „Svidio mi se taj biljni liker, baš mi je lijepo sjelo“, rekao je Mario, a Anđelko je dodao kako nikad nije probao kombinaciju naranče i mente i da mu je baš bila odlična. Prije predjela svi su zapjevali, potom su uživali u krakovima hobotnice, mekušcima i školjkama. „Prvi sam put jela pohanu hobotnicu na rikoli i to mi je bilo baš lijepo. Pojela sam dagnju, ali onaj avokado dalje od mene“, komentirala je Lorenta i dodala da sigurno naši stari nisu ovako blagovali, a s tim se složila i Marica, koja joj je bilo fino sve što joj je domaćica poslužila. Baš kao i Anđelku, koji je rekao: „Sve je odlično pasalo; i hobotnica i kozice, izvanredno, pohvala za predjelo.“
Za glavno jelo Duška je poslužila gregadu od grdobine, orade, ugora, škampi, sipe i škrpoča, a Marica je dobila pohanu mozzarellu s palentom te špinat s rižom.

„Jela bih ja gregadu da nije bilo škampi, no i moje je sve bilo ukusno, jedino mi je palenta imala previše začinskog bilja“, rekla je Marica, a Mario je komentirao da mu je sve bilo jako ukusno. Lorenti je također sve bilo fino, ali ona nikako ne voli kad u jelu mora čistiti kosti dok se Anđelka nije baš dojmilo glavno jelo. Duška je za kraj večere poslužila palačinke. „Bilo mi je neobičnog okusa; palačinka je bila super i višnje su mi bile vrh“, rekla je Marica dok Lorenta nije bila baš oduševljena kokosom, čime je palačinka bila punjena. Anđelku se svidio okus, a Mariju je nedostajalo samo malo šećera. Nakon pjesme za stolom i darova stigle su i djevojčice koje su s Duškom izvele jednu zanimljivu točku.

Za svoju večeru Duška je od Marice dobila desetku jer joj je sve bilo odlično, baš kao i Mariju koji je također dao najvišu ocjenu, Lorenta je dala devetku jer je morala čistiti kosti, a i ne voli kokos dok je Anđelko dao ocjenu osam uz objašnjenje: „Glavno jelo nije mi sjelo dobro, a i ne znam jesmo li mi ili Duška zalutali u ovu emisiju zato što mi ovaj meni ne odgovara 'Večeri za 5 na selu'.“ 

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton, a ovo je razlog za taj potez

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije