ŠTO MU SE DOGODILO?

Ovaj glumac bio je veliki zavodnik, a sada se toliko promijenio da ga je teško prepoznati

Foto: Profimedia
1/5
03.10.2024.
u 18:30

Olivier Martinez (58) snimljen je u šetnji Los Angelesom nedugo nakon što je njegova bivša supruga Halle Berry izjavila kako traži potpuno skrbništvo nad njihovim desetogodišnjim sinom

Francuski glumac Olivier Martinez (58) bio je veliki zavodnik prije 20-ak godina, a danas biste ga teško prepoznali. Sijede kose i brade te vidno mršav snimljen je u šetnji Los Angelesom i teško je povjerovati da je to isti glumac koji je nekada u odijelima i dotjeran posvećivao filmske festivale i šetao crvenim tepihom. Glumac, kojeg se sjećamo po ulozi u filmu  'Unfaithful' gdje je glumio s  Diane Lane i Richardom Gereom, snimljen je nedugo nakon što je njegova bivša supruga Halle Berry izjavila kako je zadnjih godina pokušavala surađivati s Martinezom na zajedničkom roditeljstvu njihova sina, 10- godišnjeg Macea, ali to je bilo bez uspjeha i sada želi potpuno skrbništvo nad sinom. 

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

- Učinila sam sve što je bilo moguće da radim s Olivierom, da komuniciram s njim i da ga uključim u proces donošenja odluka u vezi s našim sinom na prijateljski način. Olivier je odbio biti suroditelj i komunicirati sa mnom na način usmjeren na dijete; bio je defenzivan i nepokolebljiv u svim glavnim pitanjima u vezi s Maceom - izjava je glumice iz sudskih dokumenata koje je objavio US Weekly.

VEZANI ČLANCI

U dokumentima stoji i kako je potrošila više od 200 tisuća dolara na pravne troškove, uključujući 'dobrovoljno' davanje 80.000 dolara za Olivierove pravne troškove. Par se vjenčao 2013. godine, a tri godine kasnije predali su papire za razvod. Najteži period za glumicu tijekom tog braka je bio kada je Martinez pretukao njenog drugog supruga Gabriela Aubryja a snimke pretučenog Aubryja su završile u javnosti.

- Užasno mračni period je konačno iza mene. Znate kako se kaže, nakon kiše dolazi sunce i moje sunce je konačno stiglo. Sretna sam - rekla je Halle Berry u intervju za US News Show nedugo nakon što je predala papire za razvod. Tada je djelovalo kako će nakon razvoda ostati u prijateljskim odnosima s Olivierom jer su nedugo nakon razvoda zajedno bili na obiteljskom odmoru u Meksiku. Sada glumica tvrdi kako Martinez nije ispunjavao svoje roditeljske obaveze i zato želi potpuno skrbništvo nad sinom. 

GALERIJA Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bili su joj favorit

1/32

Komentara 1

JI
Jingo
20:24 03.10.2024.

Fentanil?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije