spektakl u najavi

Baby Lasagni tijekom finala narasle šanse za pobjedu! Sada je na 50 posto

Malmo: Konferencija za medije prve polufinalne večeri
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/16
11.05.2024.
u 22:37

Na drugom mjestu nalazi se danas tijekom popodneva nalazio Izrael s 22 posto, a tijekom finala je Izrael pao na 20 posto

Počelo je finale ovogodišnje Eurovizije i stanje na eurovizijskim kladionicama odmah se promijenilo. Naš Baby Lasagna nije još ni nastupio ali šanse za pobjedu su mu se počele povećale tijekom finala. Danas popodne šanse za pobjedu su mu iznosile 42 posto, a sad su se popele na 50 posto.

Na drugom mjestu nalazi se danas tijekom popodneva nalazio Izrael s 22 posto, a nakon početka finala je Izrael pao na 20 posto. Treća je Švicarska s 12 posto, a slijede Francuska i Irska s 4 posto te Ukrajina i Italija s dva posto. Žiri je glasove svim zemljama dao jučer tijekom velike generalne probe koja se održala u petak u 21 sat u Malmö Areni, a publika može glasati od početka samog finala.

Foto: Screenshot

GALERIJA Tko je Baby Lasagna?

 
Malmo: Konferencija za medije prve polufinalne večeri
1/17

Baby Lasagna je prije početka finala uputio i emotivnu poruku svojim obožavateljima i zahvalio im na podršci i ljubavi koju su mu pružili zadnjih tjedana. Želim vam samo svima zahvaliti i ne mogu ni opisati koliko ste mi promijenili sve u životu. Pišete mi kako vam moja glazba pomaže i utječe na vas, ali moram vam reći kako vaša podrška i ljubav utječu na mene i osjećam se dobro zbog toga i zbog toga sam zahvalan. Što god se dogodilo večeras želim da znate da sam dao sve od sebe i vidimo se - poručio je Baby Lasagna svojim obožavateljima na Instagramu samo sat vremena prije početka finala Eurovizije.

VIDEO Numerologinja otkriva kakva budućnost očekuje Baby Lasagnu nakon Eurovizije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije