SLAVNA PJEVAČICA

Ovako je Taylor Swift govorila uoči turneje: ‘Strah me jedino terorista, evo što nosim sa sobom ako me propucaju‘

FILE PHOTO: Taylor Swift attends a premiere for Taylor Swift: The Eras Tour in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/18
08.08.2024.
u 16:20

Taylor Swift ranije je govorila o svom strahu od terorističkog napada te što nosi sa sobom u slučaju da se dogodi pucnjava ili je netko ubode oštrim predmetom.

Tisuće vjernih obožavatelja stiglo je ovih dana u Beč kako bi uživali u koncertu slavne Taylor Swift, no ipak njihove se želje neće ostvariti. Swift je trebala održati tri koncerta na stadionu Ernst Happel, a koncerti su otkazani zbog terorističkih prijetnji. Na društvenim su mrežama podijelili kako su se osjećali nakon što su saznali da neće vidjeti svoju omiljenu pjevačicu na pozornici. Brojni od njih su se za koncert pripremali mjesecima unaprijed, neki čak i godinu dana ranije. Smišljali su što će odjenuti, pravili su narukvice koje su htjeli dijeliti s drugim fanovima te potrošili puno novca za ulaznice i smještaj u Beču.

Prema riječima mnogih, potrošili su tisuće eura na putovanje do Beča i boravak ondje, a svoje su ulaznice kupili i godinu dana prije koncerta. Osim toga što su tužni zbog otkazanog koncerta, razočarani su što organizatori nisu najavili nove datume. Osim toga, Taylor se još uvijek nije oglasila oko otkazanih koncerata, ali je ranije pričala o tome da joj je jedan od najvećih strahova upravo mogućnost terorističkog napada na njezinoj turneji. U intervjuu za Elle je 2019. godine kazala kako se boji okupiti toliko puno štovatelja na jednom mjestu, a sve zbog bombaškog napada u Manchester Areni na koncertu Ariane Grande i pucnjave na koncertu u Las Vegasu. 

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

FILE PHOTO: Taylor Swift attends a premiere for Taylor Swift: The Eras Tour in Los Angeles
1/24

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Bila sam potpuno prestravljena ići na turneju ovaj put jer nisam znala kako ćemo zaštititi tri milijuna fanova tijekom sedam mjeseci. Bila je uložena ogromna količina vremena za sve planove, troškova i truda da moji obožavatelji budu sigurni. Moj strah od nasilja se nastavio u mom privatnom životu. Sa sobom uvijek nosim gazu za ozljede od metka ili ubodne rane. Web stranice i tabloidi su počeli objavljivati svaku kućnu adresu koju sam ikad imala na internetu. Ima toliko uhoditelja koji pokušavaju provaliti u moju kuću i nekako sam se počela pripremati za loše stvari. Svaki se dan pokušavam podsjetiti da ima dobroga u svijetu, ljubavi kojoj sam svjedočila i vjeri koju imam u ljudskost. Moramo živjeti hrabro kako bi se osjećali živima, a to znači ne dopustiti našim strahovima da prevladaju - kazala je Swift tada. 

 

FILE PHOTO: Taylor Swift attends a premiere for Taylor Swift: The Eras Tour in Los Angeles
1/17

 

Kako je Večernji list ranije pisao, policija je u gradu Türnitzu uhitila 19-godišnjeg austrijskog građana, a drugog su muškarca uhitili u Beču. BBC je pisao da su oni početkom srpnja preko interneta počeli planirati napade i "položili su zakletvu u ime Islamske države". Jedan uhićeni muškarac je kod sebe imao određene kemijske supstance, ali nije poznato o kakvim je supstancama zapravo riječ. Policija, prema zadnjim informacijama, traga za još troje ljudi za koje postoji sumnja da su planirali teroristički napad na stadionu Ernst Happel, a navodno se nalaze u Beču.

 

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao napad s još jednim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije