PRISJETILA SE

'Ovdje sam trčala noću oko 3, 4 po kiši': Severina se nostalgičnom objavom javila iz Sarajeva

Foto: Sanela Babić
1/22
18.10.2024.
u 19:15

Popularna Seve prošetala je centrom grada, a na sebi je nosila prugasto oversize odijelo i ekstravagantne cipele, dok je oči sakrila iza velikih sunčanih naočala

Najpopularnija domaća pjevačica Severina ovih dana zaputila se u susjednu Bosnu i Hercegovinu, točnije njen glavni grad Sarajevo. Ovu priliku iskoristila je da posjeti neke stare lokacije za koje ju vežu uspomene iz prošlosti, pa se tako prošetala kultnom Baščaršijom i prisjetila trenutaka sa snimanja filma 'Duhovi Sarajeva', u kojem tumači jednu od glavnih uloga. 

- Od Sebilja do Ferhatovića stane cijeli jedan pasus života. Ovdje sam trčala noću oko 3, 4 po kiši kad smo snimali 'Duhove Sarajeva'. Nigdje prije ni poslije takve sreće... Zato je Balašević i rekao da je Sarajevo kao dijete - zaigrano, prostodušno i naivno... I takvi smo svi mi koji u njega dođemo - napisala je Splićanka u emotivnom opisu fotografija na kojima pozira u centru grada. Pritom je na sebi nosila prugasto oversize odijelo i ekstravagantne cipele, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. Kasnije se zaputila u jedan sarajevski restoran gdje se fotografirala s osobljem.

U svega par sati objava je skupila preko 20 tisuća oznaka 'Sviđa mi se', a prometno je i u komentarima: - "Još samo otpjevaj 'Sarajevo ljubavi moja'...", "Svatko tko voli Sarajevo, ima lijepu dušu", "Dobro ti stoji Sarajevo", "Imas dušu kao i grad i zato volite jedno drugo", "Prezgodna si u tom oversized odjelu" - pisali su fanovi omiljenoj popularnoj Seve. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, pjevačica je nedavno raznježila pratitelje novom objavom na Instagramu koju je posvetila svojoj nećakinji Miji Popović- Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu, treba imati jednog plavog anđela, da putevi tog života budu lakši, ljepši, veseliji, prohodniji, pametniji, mirniji... I ima li ga, onda ima i tih sretnih epiteta još, pogotovo kad je u pitanju moja Mimi, po narodski Mala Mia Sunce Babino aka Mia Popović, napisala je Splićanka.

"Ona nosi i par titula kao npr. najbolja mama, najbolja unuka, najbolja sestra, najbolja nećakinja i moj osobni anđeo čuvar. Danas slavi rođendan, želje su brojne i velike, želje su da ti u svemu bude sve najbolje. Život je sada, ništa ne ostavljaj za sutra i živi ga, Slavice", dodala je Severina.

Inače, Mia je živjela sa Severinom dok je studirala u Zagrebu te je pjevačica jako povezana sa svojom nećakinjom.

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

1/43

Još ranije Severina je objavila fotografije nastale u centru Zagreba na kojima pozira u plavoj haljini, bijelim cipelama i crnom torbicom. "Sunce je žuto, a haljina je blu...", napisala je pored fotografije. Ova haljina pjevačici se očito jako svidjela, a radi se o haljini poznate dizajnerice. Naime, modni komad koji je izrađen od svile i kopča se sprijeda crno-zlatnim gumbima dizajnirala je Alesandra Rich, jedna od omiljenih dizajnerica Kate Middleton. Cijena ove haljine iznosi 2150 eura, a haljina nije jedino skupocjeni komad koji je Severina nosila. Tu je i Lady Dior torbica čija cijena iznosi oko 5000 eura. Pjevačica je uz ovu kombinaciju dodala i blagu šminku, a svoju dugu kosu je blago uvila.

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije