RIJETKI PRIZORI

FOTO Meri iz 'MasterChefa' pokazala samozatajnog brata pa poručila pratiteljicama: 'Navali narode!'

Foto: Meri Goldašić/Instagram
1/18
18.10.2024.
u 16:45

Profil Merinog mlađeg brata na Instagramu zaključan je za javnost. Po tome i manjem broju pratitelja, nešto preko dvije stotine, može se zaključiti kako Mate nije željan medijske pažnje i ne planira ići stopama poznatije sestre koju je publika upoznala u popularnom domaćem showu 'MasterChef'.

Bivša natjecateljica 'MasterChefa' i influencerica Meri Goldašić na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a oni ponekad uključuju i članove njene obitelji. Tako je sada putem Instagram priča objavila rijetke prizore s bratom Matom Banovcem. U prvome vidimo Meri i Matu kako uživaju na kavi, a simpatična Šibenčanka tim putem se odlučila obratiti svojim mnogobrojnim prijateljicama.

- Drage dame, još uvijek je moj brat, ovaj majmun sa slike, singl i j će mi mater kad ovo vidi. Navali narode, k'o prvi njegova djevojka, obiteljska kuća i masline - našalila se uz zajedničku fotografiju s mlađim bratom koji joj prstima pravi rogove iznad glave. Zatim je podijelila još jedan stori, ovaj put bez nje, u kojem se Mate igra sa svojim nećakom. - Ujo = vreća za udaranje - ponovno je u šaljivom tonu napisala Goldašić. Fotografije možete pogledati u naslovnoj galeriji.

GALERIJA: 'U Masai plemenu crna žena košta 15 krava, a bijela 30': Meri Goldašić o putovanju koje ju je promijenilo

1/54

Inače, profil Merinog mlađeg brata na Instagramu zaključan je za javnost. Po tome i manjem broju pratitelja, nešto preko dvije stotine, može se zaključiti kako on nije željan medijske pažnje i ne planira ići stopama poznatije sestre koju je publika upoznala u popularnom domaćem showu 'MasterChef'. 

Podsjetimo, Meri je prije par dana na Instagramu podijelila zanimljivu anegdotu. Naime, njezin suprug Jure je ulovio, kako se ona pohvalila soma - ni više ni manje nego teškog 94 kilograma, a dužine 238 centimetara. - A sa mnom nema nijednu ovakvu fotografiju - našalila se te dodala: - Meni je žao ribe, iako su je vratili - napisala je uz fotografiju kako Jure leži pored ove grdosije.

VEZANI ČLANCI:

Također, bivša natjecateljica 'MasterChefa' u travnju je dala intervju za Večernji list te opisala devet čarobnih dana koje je sa suprugom Jurom te sinovima Aleksandrom i Riom provela na istočnoafričkom otoku Zanzibaru. – Povod za naša putovanja najčešće ne postoji. Kad odlučimo negdje otputovati, to je uvijek avanturistički, s namjerom da upoznamo destinaciju, ljude, kulturu i običaje. Najčešće i ne istražujemo previše, upravo zato što uživamo u iznenađenjima koja će nam ta destinacija pružiti. Upravo je zato Zanzibar ostavio snažne dojmove na nas. Djecu uvijek vodimo na putovanja, osim u rijetkim trenucima kad procijenimo da je vrijeme da uzmemo par dana za sebe i malo održimo romansu, tad pobjegnemo negdje sami, na vikend-odmor. Naši dječaci su tako naviknuti na dinamiku putovanja, pa nam gotovo sve prolazi glatko. Dapače, u trenucima kad smo suprug i ja umorni, pa odlučimo uzeti dan bez izleta i istraživanja, da se malo izležavamo na plaži, dečkima vrlo brzo postane dosadno. Zato nam je, složit će se svi roditelji, nakon obiteljskog odmora potreban još jedan odmor – kaže Meri.

Simpatična Šibenčanka otkrila nam je koliko su dugo ona i suprug Jure planirali ovo nezaboravno putovanje sa sinovima Aleksandrom i Riom. – Putovanja rijetko planiramo zbog prirode posla kojim se bavimo. Suprug se bavi ugradnjom solarnih panela, pa nikad ne znamo kakav će nam raspored biti nekoliko mjeseci unaprijed. Zato ga ja obično dovodim pred gotov čin, kao što sam mu i ovaj put u utorak ujutro rekla da u petak letimo u Zanzibar i da se brzo snađe. On je čovjek koji voli svoj posao i predan mu je sto posto pa mi nema druge opcije nego ga šokirati. Tako nam uvijek ispadne najbolje – iskreno nam priča Meri koja na društvenoj mreži Instagram broji skoro sto tisuća obožavatelja. A zašto baš Zanzibar možete pročitati OVDJE

VIDEO: Obožaavtelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije