kao na filmu

Ovo su glumci ubojice: Gaze u prometu, ubijaju policajce

Rebecca Gayheart
Foto: Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress/DPA/PIXSELL
1/6
17.08.2013.
u 20:50

Mnogi su glumci tijekom karijere bili ubojice na filmu, no nekima se to iskustvo ponovilo i u pravom životu

Mnogi su glumci tijekom karijere bili ubojice na filmu, no nekima se to iskustvo ponovilo i u pravom životu.

Sjećate se plavuše Amy Locane-Bovenizer? Zvijezda "Melrose Placea" u veljači je osuđena na 3 godine zatvora nakon što je 2010. dok je vozila u pijanom stanju, udarila u drugi automobil i ubila šezdesetogodišnju Helene Seeman.

Charles S. Dutton, u '70-ima, mnogo prije "Aliena 3", ovaj je glumac proveo tinejdžerske godine po zatvorima zbog ilegalnog posjedovanja oružja, ubojstva i jer je bio vođa zatvorske pobune. No, ta je vrata završio 1976., završio glumu na Yaleu i okrenuo novu stranicu života.

Lillo Brancato Jr.koji je igrao Matta Bevilacquu u seriji “Sopranosi”, 2008. je osuđen na 10 godina zatvora zbog pljačke i ubojstva policajca.

Rebecca Gayheart, zvijezda "Beverly Hillsa", pregazila je devetogodišnjeg dječaka vozeći se centrom Los Angelesa 2001. Ipak, nije završila u zatvoru jer se nagodila s dječakovim roditeljima.

Matthew Broderick, suprug Sare Jessice Parker, 1987. na odmoru u Irskoj, iznenada je prešao u suprotnu traku na putu i izazvao frontalni sudar u kojem su nastradale putnice iz drugog automobila. Glumac je tvrdio da pati od djelomične amnezije i da se ne sjeća sudara, priznao je krivicu, no umjesto pet godina zatvora, optužen je za neopreznu vožnju i kažnjen sa 175 dolara.

Lane Garrison, zvijezda serije "Bijeg iz zatvora", u dobi od 26 godina vozio je pijan i nadrogiran kokainom kada je izgubio nadzor nad svojim terencem, a poginula je njegova 17-godišnja suputnica. Osuđen je na 40 mjeseci zatvora.

 >>Supruga Erica Dane rodila curicu Georgiju Geraldine

>>Sarah Jessica Parker nije gledala supruga na Super Bowlu

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije