ljubav planula nakon showa

Oženio se Luka iz 'Života na vagi', mladence dočekala bakljada, a na svadbi bio i bivši pobjednik

Foto: Instagram
1/6
28.11.2022.
u 11:00

Mladence je ispred crkve dočekala i bakljada, a među brojnim uzvanicima s kojima su Luka Smoljo i Iva Šimić slavili dugo u noć bio je i bivši pobjednik ''Života na vagi'' Alen Abramović koji je na svom Instagramu objavio fotografiju sretnog mladoženje.

Protekli vikend zauvijek će ostati upisan u sjećanju Luke Smolje, bivšeg natjecatelja ''Života na vagi''. Luka i njegova odabranica Iva Šimić, koju je upoznao nakon showa, izmijenili su bračne zavjete.

Mladence je ispred crkve dočekala i bakljada, a među brojnim uzvanicima s kojima su slavili dugo u noć bio je i bivši pobjednik ''Života na vagi'' Alen Abramović koji je na svom Instagramu objavio fotografiju sretnog mladoženje. 

Foto: Instagram

"Najdraži cimeru, želim ti sve najbolje, puno sreće i ljubavi u bračnom životu želim ti od srca", napisao je Alen u objavi na Insta Storyju. 

Foto: Instagram

Mladenci su svoj prvi ples otplesali na pjesmu Stjepana Lacha ''Više od ljubavi''. Inače, Luka je poprilično samozatajan kada je riječ o njegovu ljubavnom životu, no ove je godine tijekom gostovanja u šestoj sezoni showa kandidatima otkrio kako mu se u životu nakon skidanja kilograma gotovo sve posložilo. Podsjetimo, Luka je u show ušao sa 151 kilogramom, a tijekom sudjelovanja izgubio je više od 64 kilograma. Nakon završetka svoje avanture u ''Životu na vagi'' upisao je Kineziološki fakultet. Danas je po struci trener, a u međuvremenu je pronašao i djevojku. 

– Uvijek sam sanjao da ću pronaći djevojku s kojom ću biti do kraja života. Nakon ''Života na vagi'' ostvarilo se i to – rekao je nedavno Luka.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma, sudarili se tramvaj i automobil

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije