Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravila obećanje

P. Anderson obećala bivšem mužu da će se opet udati za njega

pamela
Pixsell
24.09.2012.
u 21:00

Tijekom jednog ludog izlaska Pamela je obećala Tommyju Leeju da će se udati za njega ako oboje budu slobodni kad navrše 50 godina

Pamela Anderson i Tommy Lee nakon razvoda su ostali dobri prijatelji i jednom prilikom obećali su jedno drugome da će se opet vjenčati ako oboje budu slobodni nakon 50. godine. Kako će Lee sljedećeg tjedna napuniti 50. te je i dalje slobodan, Ellen DeGeneres u svom TV showu pitala je Pamelu  vrijedi li još njihov dogovor o vjenčanju.

– Gotovo se i ne sjećam tog dogovora, bila je to jedna luda noć kada sam obećala da ću se opet udati za Tommyja. Mislim da ništa od tog dogovora – sa smiješkom je odgovorila 45-godišnja Anderson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije