Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privukla pozornost!

Paragvajci organiziraju susret Larisse Riquelme i Nives Celzijus

Nives Celzijus
Foto: Youtube
1/7
26.06.2014.
u 09:26

Nakon što je dominirala i pobijedila na CMC festivalu u Vodicama, osvojivši nagradu publike za pjesmu 'Karanfili', Nives je glazbenom videoparodijom 'Take me to Brasil' osvojila publiku diljem svijeta...

Voljeli je mi ili ne, nadolazeće ljeto očito će biti u znaku Nives Celzijus. Nakon što je dominirala i pobijedila na CMC festivalu u Vodicama, osvojivši nagradu publike za pjesmu "Karanfili", Nives je glazbenom video parodijom "Take me to Brasil" osvojila publiku diljem svijeta. Na najpoznatijem web videokanalu YouTubeu oborila je rekord posjećenosti za bilo kojeg hrvatskog izvođača – u manje od tjedan dana skupila je više od milijun pregleda za svoj provokativni video. A prema statistici istog kanala, njezina oba spota  "Karanfili" i "Take me to Brasil" i dalje dominiraju na YouTube kanalu kao najgledaniji video ovoga tjedna. I kad bi čovjek pomislio da je Nives postigla sve što je htjela, to nije sve.

Mediji diljem svijeta, od Paragvaja, Brazila, Meksika, Amerike, Velike Britanije, Italije, Njemačke pa čak i Rusije, prenose priču o Nives i njezinu provokativnom videospotu. Većina je hvali, mnogi njezin video uz stražnjice naših nogometaša ističu kao hrvatsku priču na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu, a i oni koji se zgražaju nad njezinom parodijom i ismijavaju njezin video, priznaju joj kako je privukla pažnju svjetske javnosti. Upravo zato, Nives ponovno počinje pisati kolumnu subotom u najtiražnijim europskim novinama, njemačkom Bildu, a tijekom ovoga i sljedećeg tjedna u Zagrebu su kamere njemačke i talijanske televizije koje o našoj atraktivnoj Nives snimaju dokumentarac.

Cijela ova medijska priča po svijetu dogodila se sasvim slučajno. Istina jest da smo željeli privući pažnju javnosti i malo se našaliti, ali i provocirati publiku u povodu Svjetskog nogometnog prvenstva. Takva ja jednostavno jesam i dobro se snalazim u tome. Ali ni na kraj pameti mi nije palo da će me, primjerice, paragvajski novinari zvati za intervju i organizirati čak susret mene i Larisse Riquelme ili da će meksička televizija tražiti video javljanje u program  istaknula je iznenađena Nives.

Bez obzira na trenutnu pažnju medija koju privlači u svijetu, kaže, svjesna je kako se ni malo ne treba zanositi laskavim komentarima, nego samo i dalje proračunato graditi svoju karijeru prvenstveno na domaćem terenu. – Znam da je moj nastup u Vodicama ove godine malo koga ostavio ravnodušnim, komentari publike i kolega su podijeljeni, ali istina je samo jedna. Čvrsto grabim prema domaćoj estradi i bit će mi drago da s mojim kolegicama u sljedećim mjesecima zaigram jednu uzbudljivu žensku estradnu utakmicu. Bit će tu svega, naravno, na sreću naše publike  – poručila je Nives sa smiješkom. Primjere linkova iz mnogobrojnih svjetskih medija koji pišu o Nives možete pogledati u nastavku teksta, a možete preuzeti i screen shoot s YouTube kanala na kojemu se jasno vide Nivesine nedostižne brojke.

>>Kad zvijezde zavode! Pogledajte najseksi hrvatske glazbene spotove ikad

Ključne riječi

Komentara 4

MA
majstor
11:00 26.06.2014.

totalni trash. bas super da se ponosimo dnom dna.

Avatar petrolio
petrolio
13:01 26.06.2014.

mene je sram....

ĆA
ćaćaća
12:32 26.06.2014.

prava simentalka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije