emily u parizu

Parižani bijesni zbog Netflixove serije, osvanuli grafiti: 'Emily nije dobrodošla'

Emily u Parizu
Foto: Netflix
1/14
08.02.2024.
u 23:00

Bijesni mještani ispisali su grafite po gradu, odnosno po mjestima na kojima se serija Emily u Parizu inače snima. Razlog njihove ljutnje je u tome što obožavatelji te serije dolaze na lokacije snimanja te očekuju dojam i ponašanje stanovnika kao u seriji, a nakon što se to ne dogodi odlaze razočarani.

Mnogi obožavatelji Netflixove serije 'Emily u Parizu' jedva čekaju nove nastavke serije koji su nedavno najavljeni. Naime, ova serija bavi se životom mlade PR menadžerice Emily nakon njezinog preseljenja u Grad Ljubavi, a život u ovom gradu i ovo zanimanje prikazuje poprilično idilično. U glavnoj ulozi je Lily Collins, a trenutno se snima četvrta sezona. No, oni koji nisu pretjerano zadovoljni s tim su lokalni stanovnici. 

Bijesni mještani ispisali su grafite po gradu, odnosno po mjestima na kojima se serija inače snima. Razlog njihove ljutnje je u tome što obožavatelji te serije dolaze na lokacije snimanja te očekuju dojam i ponašanje stanovnika kao u seriji, a nakon što se to ne dogodi odlaze razočarani.

Grafita ima na svim lokacijama snimanja, a jedan od njih poručuje i da 'Emily nije dobrodošla'. Nedavni članak u francuskim dnevnim novinama Le Monde nosio je naslov "Oni misle da posjeduju susjedstvo. Emily u Parizu - invazivna susjeda".

Emily u Parizu
1/14

Podsjetimo, ova serija bavi see životom mlade menadžerice za odnose s javnošću Emily Cooper koja je rodni Chicago zbog posla zamijenila predivnim Parizom. Emily se u Parizu brzo sprijatelji s  lokalnim stanovništvom te serija pokazuje kako se bori drugačijim mentalitetom. Naravno, tu su i ljubavne zgode, kao i poslovni zapleti. Serija je do sada imala tri sezone, a svaka od njih po 10 epizoda.  Emily u Parizu mnogi nazivaju i novom verzijom serije 'Seks i grad', a glumačku postavu čine Lily cooper, Ashley Park, Lukas Bravo, Camille Razat, Philippine Leroy-Beaulieu. 

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije