Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u okolici siska

Paulina iz 'Ljubav je na selu' uselila u novu kuću pa otkrila tko živi s njom: 'Došlo je do promjena'

Foto: RTL
1/4
09.06.2023.
u 14:25

Paulina Tomičić je otkrila kako nema novu ljubav i da se fokusira samo na svoje ciljeve. Nakon toga otkrila je i kako je kupila novu kuću u okolici Siska.

Paulinu Tomičić upoznali smo u RTL-ovu showu 'Ljubav je na selu' gdje je svoju ljubav pokušala pronaći čak tri puta, ali bezuspješno.Obožavatelji su je upoznali u desetoj sezoni showa kada je pokušala osvojiti srce farmera Jovana Karapandže, ali i iz internacionalne sezone showa kada je htjela otići u Kanadu farmeru Srećku Ponjaviću. U jubilarnoj 15. sezoni showa završila je kod farmera Siniše, ali je ta avantura vrlo kratko trajala.

Nakon showa, Paulina je otkrila kako nema novu ljubav i da se fokusira samo na svoje ciljeve. Nakon toga otkrila je i kako je kupila novu kuću u okolici Siska, a za RTL je potvrdila kako se i službeno uselila.

- Kuća je gotova, potpuno je renovirana i sada konačno živim u domu kakav sam oduvijek htjela - rekla je Paulina te otkrila kako je sama u kući.

- Prvobitni plan je bio da se i kći Lucija useli sa mnom u kuću, no došlo je do promjena. Lucija i njezin dečko su jako dugo zajedno, uskoro planiraju i zaruke, tako da su njih dvoje odlučili ostati u stanu, a ja sam u kući - otkrila je.

VEZANI ČLANCI:

- Sretna sam radi njih dvoje i drago mi je da sam uspjela svojoj kćeri osigurati krov nad glavom - komentirala je Paulina.

Dodajmo da je Paulina po zanimanju kuharica, a iz prošli sezona su gledatelji su vidjeli da je jako emotivna, što kaže i sama za sebe, a voli i pomagati drugima. Rekla je da joj je najveća mana što na druge misli više nego na sebe. U prijavi za show je istaknula da bi voljela upoznati nježnog, emotivnog muškarca, a izgled i godine nisu joj presudni u tome.

VIDEO Nina Violić odala Nevenu Ciganoviću: 'I danas me žene zovu i govore da su držale moju sliku na zidu'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije