Družile su se

Pecotićeva bivša supruga i njegova nova ljubav imaju sličan modni ukus, a to potvrđuju i ove fotografije

Split: Otvorena estetska poliklinika Biljane Mančić, nekadašnje Miss Universe
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/7
20.10.2022.
u 19:03

Marko Pecotić najavio je kako se razvodi od supruge Irene, a otkrio je i kako je njegova nova ljubav Silvia Dvornik.

Glazbenik Marko Pecotić ovaj tjedan je javno priznao da se nakon 16 godina braka razvodi od supruge Irene te je otkrio kako je priznao svojoj obitelji da se zaljubio u drugu ženu te da više ne može živjeti u laži. Uskoro je otkrio kako je ta druga žena Silvia Dvornik s kojom u zadnjih godinu dana zajedno nastupa i mnoge je to iznenadilo, a Marko i Silvia ubrzo su ugasili svoje Instagram profile dok je profil Irene Pecotić ostao otvoren i na njemu su još uvijek brojne fotografije s uskoro bivšim joj suprugom, a neke od fotografija pokazuju kako se družila i sa Silvijom te da su imale isti ukus u modnim detaljima.

 

Fotografija koja je snimljena ovo ljeto na Splitskom festivalu i koju je Marko objavio na svom Facebook profilu i na toj slici je pozirao sa suprugom Irenom, a ona je imala upečatljive naušnice. Identične takve naušnice jednom drugom prilikom je nosila i Silvija Dvornik koja je inače zaposlena i kao modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru i tu fotografiju pogledajte ovdje. Irena je ove naušnice nosila u više prigoda što pokazuju i fotografije koje je objavila na društvenim mrežama. 

Marko i Irena djelovali su kao skladan par, a on je prije dvije godine objavio spot za pjesmu 'Vrime nam je, jubavi', u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete. - Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina - ispričao je tada Marko koji je Irenu upoznao na probama zbora u crkvi.

VIDEO Angelina Jolie podnijela je tužbu protiv Brada Pitta, optužila ga je za zlostavljanje

 

Komentara 1

NA
nasunis
22:11 20.10.2022.

Peco, sve ih obljubi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije