u zagrebu

Petar Grašo dobitnik je nagrade Cesarica za Hit godine!

Foto: Matej Grgić
1/11
01.02.2022.
u 11:19

Autori pjesme su Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a bračni par Huljić osvojio je večeras i nagradu za Hit autore.

Uzbudljivo finale dodjele nagrade Cesarica večeras u City Plazi Zagreb! Petar Grašo s pjesmom „Jel' ti reka 'ko“ osvojio je Cesaricu za Hit godine! 

Autori pjesme su Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a bračni par Huljić osvojio je večeras i nagradu za Hit autore. Osim pobjedničke pjesme, u finalu su imali još dvije pjesme – „Tvoja i gotovo“ koju izvodi Lorena i „Inamorana“ koju izvode Tonči & Madre Badessa ft. Petar Grašo. 

Osim Tončija i Vjekoslave Huljić, nagradu za Hit autora večeras je osvojio i Branimir Mihaljević koji je također u 2021. imao tri pjesme u finalu – „Tick-Tock“ koju izvodi Albina i dvije pjesme Željka Bebeka – „Kupit ću nam sat“ i „Kćeri moja“. Pjesma „Kupit ću nam sat“ Željka Bebeka osvojila je večeras i nagradu Cesarica za Zabavni hit, a Albinina „Tick-Tock“ Cesaricu za Internet hit. 

Matija Cvek je s pjesmom „Ptice“ osvojio Cesaricu za Radijski hit, Silente s pjesmom „Poljubi me za kraj“ ponio je kući statuu Cesarice za Rock hit, a „Inamorana“ Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše – Cesaricu za Pop hit.

Foto: Matej Grgić
Kroz uzbudljivu večer vodio nas je Ivan Vukušić koji je imao pomoć naših talentiranih glumica prilikom dodjele nagrada. Tako su mu se na bini večeras pridružile Petra Kurtela, Daria Lorenzi, Tesa Litvan, Kristina Krepela, Iva Jerković i Buga Marija Šimić.

Poseban trenutak večeri bila je izvedba Dine Purića, Stjepana Lacha, Vjekoslava Ključarića i Igora Drvenkara posvećena nedavno preminulom Akiju Rahimovskom. U pratnji orkestra koji je cijelu večer „čuvao leđa“ izvođačima, otpjevali su legendarne hitove Parnog Valjka - Kada me dotakne, Pusti nek' traje, Moja je pjesma lagana i Zastave. 

Večeras smo mogli čuti gotovo sve Hitove mjeseca kroz 2021., njih nekolicina nije nam se mogla pridružiti zbog privatnih neodgodivih obveza ili na žalost, bolesti. Međutim, velika većina bila je u mogućnosti stati najprije na crveni tepih, a zatim i na veličanstvenu pozornicu koju potpisuje Twentyone production. 

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije