PRIJE 10 GODINA

Petra iz 'Braka na prvu' pokazala kako je izgledala kada se bavila manekenstvom

Petra Meštrić
Foto: RTL
1/10
24.04.2023.
u 14:53

Prije nego je postala liječnica Petra Meštrić imala je i manekensku karijeru, a na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija iz tih dana, te dobila puno komplimenata pratitelja

Petra Meštrić, sudionica ovogodišnje sezone RTL-ovog showa 'Brak na prvu" prije desetak godina bavila se manekenstvom, a kako je tada izgledala objavila je na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 78 tisuća ljudi. Usllijedili su brojni komplimenti pratitelja.

Podsjetimo, Petra je mnoge oduševila u showu, a ova liječnica nakon showa progovorila je o tome što joj se dogodilo nakon showa. Naime, ozlijedila je koljeno i mora nositi longetu.  

"Dogodila se nezgoda. Bila sam nespretna, pala sam u kupaonici, ozlijedila sam koljeno i sad nosim longetu. Najzanimljivija su pitanja na ulici. Ljudi mi prilaze i u šali me pitaju je li mi to Dario napravio. Ne mogu da se ne nasmijem na to", rekla je za RTL. hr.

Gledatelji su, naime,  pred kamerama mogli vidjeti kako Meštrić trpi grozne uvrede od svog 'supruga' Darija, ali njih dvoje su uspjeli izaći iz showa kao prijatelji, a ona je sada otkrila kako se to dogodilo. 

- Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje. Vidjeli smo se, komuniciramo, on mene pita za mišljenje, ja njega. Znam se zapitati što bi on sada rekao, a on to sigurno tako radi i za mene - priznala je. Dodala je i da joj je žao što nije pronašla ljubav. 

 - Žao mi je, žao mi je što nisam upoznala svoju osobu s kojom bi gradila nešto lijepo, ali opet, život ne možemo planirati, ulazimo s očekivanjima, a ponekad dobijemo i nešto bolje. Petra je otkrila i da se zaljubila. 

- Zaljubila sam se, ali to ni on još ne zna - rekla je. Još jedna novost u njenom životu je da je diplomirala te da se zaposlila u struci. Trenutačno radi u ordinaciji opće medicine u Zagrebu.  

- Diplomirala sam 15. srpnja, vrlo sam se brza zaposlila u struci. Trenutačno radim u ordinaciji opće medicine u Zagrebu i jako sam sretna i zadovoljna na tom poslovnom planu. Nedostaje mi ‘Brak na prvu’, zbližila sam se s kandidatima i divnim ljudima iza kamere. Prvi tjedan sam samo čekala kada će doći snimatelji i Dario. Bilo se teško naviknuti na stvaran život.

Dario i Petra imali su turbulentan odnos. On joj je u jednoj epizodi kazao kako je sponzoruša i kako 'takve kao što je ona nađe na svakom ćošku'. Dario je tada u showu otišao pronaći Petru koja mu i dalje pokušavala objasniti da ne voli njegovu vulgarnost, a i ostali su mu kandidati rekli da njegovi postupci nisu u redu.

VIDEO: Pratitelji na Knoll primijetili čudan problem s nožnim prstima: 'Zato me majke ne žele za sinove' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije