Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno prinove

Pjevačica Celine Dion je trudna 14 tjedana i nosi blizance

Celine Dion
Pixsell
31.05.2010.
u 09:01

Pjevačica je nakon šest pokušaja umjetne oplodnje konačno ostala drugi put trudna. Ona i suprug Rene već imaju devetogodišnjeg sina Renea Charlesa koji je također začet umjetnom oplodnjom.

San 42-godišnje kanadske pjevačice Celine Dion o proširenju obitelji konačno se ostvario. Nakon šest pokušaja umjetne oplodnje Dion je konačno ostala trudna po drugi put; ovoga puta nosi blizance, kako je američkim medijima priopćio njen glasnogovornik.

Pjevačica sa 68-godišnjim suprugom Reneom Angelilom koji joj je i menadžer već ima devetogodišnjeg sina Renea Carlesa, koji je također začet umjetnom oplodnjom. Obitelj je presretna zbog ove vijesti i s nestrpljenjem očekuju sljedeći Celinin posjet liječniku kada će saznati spol blizanaca. Inače, pjevačica je trudna već 14 tjedana.

- U ekstazi smo. Celine je presretna i najvažnije nam je da trudnoća prođe u najboljem redu. Nadali smo se kako će uskoro zatrudnjeti, i kad smo čuli da nosi blizance, osjećali smo se blagoslovljeno - sretno je izjavio Rene.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:02 31.05.2010.

trebale su joj godine da zatrudni, ne da nije prije htjela ali nije islo, muz joj je bolestan a sa trudnocom nije islo, vise puta je bila u bolnici pa opet nije islo, konacno joj se bok smilovao, makar nije bilo prirodnim putem ali nema veze, vazno da je trudna, za razliku od hrvatskih pjevackih \"zvijezda\" hehehehehe

BO
bozesacuvajnas
15:29 31.05.2010.

Cestitke Celine. Dokaz da se upornost ipak isplati.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije