Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Pjevačica je ubijena u kupaonici, zamotana u tepih i bačena u kanal

Jelena Marjanović
Foto: Facebook
1/3
19.09.2017.
u 14:22

Kako pišu srpski mediji, izvori bliski istrazi otkrivaju kako je pjevačica Jelena Marjanović ubijena u kupaonici kuće, a za ubojstvo sumnjiči se njezin suprug Zoran.

Slučaj ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović dobio je novi obrat. Nakon što je 15. rujna uhićen njezin suprug Zoran Marjanović, koji se  sumnjiči da je tupim predmetom 34 puta udario suprugu u glavu, pojavili su se novi detalji ovog stravičnog zločina.

Pjevačica je nestala 2. travnja 2016. dok je trčala uz nasip, a njezin suprug Zoran prijavio je nestanak taj dan navečer. Jelenino tijelo pronađeno je drugi dan u kanalu. Srpski Informer od svog izvora dobio je informacije kako su se Jelena i Zoran posvađali tog 2. travnja jer je Jelena tražila razvod i htjela se iseliti iz kuće.

Par se svađao i u  jednom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna. Zoran je Jelenu udario, a ona se onesvijestila. Kada je došla k sebi, nasrnula je na Zorana, on ju je odgurnuo, a onda je on ili netko od ukućana tupim predmetom udarao Jelenu po glavi sve dok je nije ubio.

Istražitelj, prema informacijama Informerovog izvora, tvrdi da Jelena nije ubijena u kanalu već je tamo donesena. – Na licu nije imala puno krvi i to upućuje da je bila ubijena na drugoj lokaciji. Ubojica je imao najmanje jednog pomagača i netko joj je očistio prste i ruke kako bi se uklonili biološki tragovi ubojice. Pretpostavka je da je Jelena ubijena u kupaonici u kući, a ubojica ju je, uz nečiju pomoć, zamotao u tepih i bacio u kanal – tvrdi izvor.

Kurir piše kako postoji mogućnost da crnka, koju su očevici vidjeli da trči po nasipu, nije bila Jelena, već osoba koju je ubojica angažirao kako bi naveo policiju na pogrešan trag. Dok je policija pokušavala riješiti ovaj zločin, Zoran Marjanović prijavio se u reality show "Zadruga". Kako je rekao, u show je došao kako bi svima dokazao da nije ubojica. 

Komentara 11

NA
narod1
15:21 19.09.2017.

Srpska posla. Likvidiraš ženu i prijaviš se u reality show

Avatar jumanji
jumanji
17:12 19.09.2017.

činjenica je, kada se dogodi takav zločin , počinitelj dolazi iz obližnje kruga žrtve

DR
Drmiha
18:42 19.09.2017.

neslusam narodnjake i neznam pokojnicu ali tko god to uradio je bolesnik kakvog dreba u samnicu do kraja zivota a njoj neka je laka crna zemlja i pokoj vjecni daruj joj Gospodine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije