oproštajno pismo

Pjevačica ovim statusom zabrinula obožavatelje diljem svijeta

Sinead O'Connor
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
30.11.2015.
u 09:21

Sinead O’Connor (48) na Facebooku je objavila oproštajno pismo kojim se dalo naslutiti kako će si skončati život

Pjevačica Sinead O’Connor (48) šokirala je svoje obožavatelje kada je u nedjelju objavila status na Facebooku u kojem je napisala kako se predozirala.

– Ovaj me tjedan slomio. Posljednje dvije noći su me dovršile. Predozirala sam se. Ne postoji bolji način za steći poštovanje. Nisam kod kuće, u hotelu sam negdje u Irskoj pod drugim imenom – napisala je, između ostaloga, u statusu poznata irska pjevačica.

O’Connor, inače majka četvero djece, kaže kako joj je obitelj okrenula leđa kada se podvrgnula histerektomiji u kolovozu ove godine.

– Čini se da sam šljam i da sam zaslužila da me napuste te tretiraju kao govno iako sam izvadila maternicu i jajnike, a moje je dijete zastrašujuće bolesno. Užasno sam loša majka i osoba pa sam ostala sama. Plačem već tjednima... – napisala je. Dodala je i kako njezina obitelj ne bi znala tjednima da je mrtva da nije objavila taj status.

Iako je sve vodilo do zaključka da je status svojevrsno oproštajno pismo pjevačice, irska policija objavila je kako je Sinead O’Connor na sigurnom i da je dobro.

 
 

>> Sinead O'Connor patnju i bol htjela riješiti predoziranjem

Komentara 14

K0
KONJINA4.0
10:03 30.11.2015.

Ona je kakti doživjela obraćenje? Cijeli život u grijehu ne prolazi bez posljedica, nek prihvati to.

ĆA
ćaćaća
10:33 30.11.2015.

to je ona koja je papu proglašavala sotonom a sad je sve došlo na naplatu..

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:22 30.11.2015.

Bolime .....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije