Danielle Moore

Pjevačica poznatog britanskog benda iznenada preminula u 53. godini života, lani je pjevala u Zagrebu

Crazy P
Foto: Promo
1/3
03.09.2024.
u 14:44

Shrvani smo što možemo objaviti nevjerojatnu i šokantnu vijest da je naša lijepa Danielle Moore umrla u iznenadnim i tragičnim okolnostima u petak poslijepodne 30. kolovoza. Ni sami ne možemo vjerovati vijestima i znamo da će tako biti i sa svima vama, napisali su na Facebooku

Pjevačica Danielle Moore, koja je predvodila elektronički bend Crazy P, umrla je u dobi od 52 godine u "iznenadnim i tragičnim okolnostima", potvrdila je grupa.

Iako njezini kolege iz benda nisu otkrili njezin uzrok smrti, rekli su da su slomljeni, te kako će trebati vremena da shvate što se dogodilo. 

Podijelivši crno-bijelu sliku pjevačice  na društvenim mrežama, napisali su:

- Shrvani smo što možemo objaviti nevjerojatnu i šokantnu vijest da je naša lijepa Danielle Moore umrla u iznenadnim i tragičnim okolnostima u petak poslijepodne 30. kolovoza. Ni sami ne možemo vjerovati vijestima i znamo da će tako biti i sa svima vama. Dala nam je toliko toga i toliko je volimo. Srca su nam slomljena. Treba nam vremena da shvatimo da se ovo dogodilo. Danielle je živjela život vođen ljubavlju, suosjećanjem, zajednicom i glazbom. Živjela je najveći život. Nedostajat će nam svim srcem.

Obožavatelji njezinog rada brzo su odali počast, a irska pjevačica Roisin Murphy nazvala ju je "briljantnom" i "jednom od najljepših duša". 

- Jedna od najboljih u glazbi, nevjerojatna osoba i nevjerojatna pjevačica, izvođačica i tekstopisac. Znam da će u našoj zajednici postojati veliki osjećaj gubitka i žalosti. Dodirnula je svakoga koga je srela svjetlošću i ljubavlju. Upućujem najiskreniju sućut  prijateljima i obitelji, napisala je Murphy. 

GALERIJA: Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

Crazy P
1/20

- Srceparajuće vijesti. Šaljem najdublju sućut i ljubav svima. Dani je bila svjetionik svjetla i radosti na pozornici i izvan nje s anđeoskim glasom i zaraznom energijom. I kao što su mnogi rekli, ljubazna, zabavna i jako talerantiran, napisao je glazbenik Tom Middleton. 

VEZANI ČLANCI: 


Crazy P okupili su Chris Todd i Jim Baron 1995., a Moore im se pridružila 2002. zajedno s basistom Timom Daviesom i perkusionistom Mavom Kendricksom. Elektro sastav izdao je osam studijskih albuma, a u svom radu također uključuje soul glazbu i house.

U lipnju su objavili novi singl "Any Signs Of Love". Bend je od prošle godine na svjetskoj turneji, a u listopadu 2023. nastupili su i u zagrebačkom klubu Peti kupe. 

VIDEO: Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije