na pješačkom prijelazu

Pjevačicu u Beogradu autom "pokosio" dostavljač brze hrane: 'Jaukala je, jadna žena'

Beograd: Magazin Hello proslavio 16. rođendan u hotelu Hyatt uz brojne poznate
Foto: A.H.
1/9
02.09.2024.
u 17:30

Pjevačica Goga Sekulić je bila pri svijesti i komunikativna, a nakon nesreće je prevezena u bolnicu te se nalazi na pretragama.

Crnogorska pjevačica Goga Sekulić (47) danas je u Beogradu doživjela prometnu nesreću. Pjevačica je prelazila preko pješačkog prijelaza kada je na nju naletio automobil, a tamošnji mediji navode da se nesreća dogodila jutro oko 9:30 sati. Pjevačica je bila pri svijesti i komunikativna, a nakon nesreće je prevezena u bolnicu te kako piše Kurir se nalazi na pretragama. Dodaju i da se osjeća dobro, a da su joj liječnici odlučili napraviti CT glave i leđa. Osim toga navode i da je automobilom koji ju je udario upravljao 41-godišnjak.

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam vidjela da je oborena neka žena na pješačkom. Jaukala je, a čovjek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svjesna. Tek sam poslije shvatila da je riječ o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - rekla je svjedokinja za ovaj srbijanski medij, a izvor iz bolnice za Blic je pak rekao da je muškarac dostavljač hrane, a da pjevačica ima malu povredu koljena. 

- Goga je radila rendgen svega, zuji joj u ušima, nju je udario dostavljač brze hrane, pala je na desnu stranu. Na koljenu je imala malu povredu - rekao je izvor za Blic.

Podsjetimo, ova pjevačica je domaćoj javnosti poznata po tome što joj je otkazan koncert krajem prošle godine. Naime, Goga je trebala nastupiti u Benkovcu, a onda su ga otkazali.

- Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike, unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani OTKAZATI koncert Goge Sekulić zakazanog za 14. listopada. Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumijevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro! - napisali su.

GALERIJA Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

Beograd: Magazin Hello proslavio 16. rođendan u hotelu Hyatt uz brojne poznate
1/20

Nakon toga, na Instagramu se oglasila i sama pjevačica u komentarima objave, koji su potom uklonjeni. 

- Ova odluka je mene i moje suradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobro došla i gdje volim doći i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku - poručila je ona tada.

VIDEO Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije