I djeca su svjedoci

Počelo suđenje liječniku osumnjičenom za smrt Jacksona

conrad
Reuters
27.09.2011.
u 14:26

Mnogi vjeruju kako će biti gotovo nemoguće da Murray izbjegne zatvor, pogotovu jer jedna bolničarka tvrdi da je liječnik izjavio kako se Michael osjeća dobro i to samo nekoliko minuta prije smrti

Suđenje Conradu Murrayu, liječniku Michaela Jacksona, počelo je danas u Los Angelesu, a kao svjedoci će se pojaviti i pjevačeva djeca, sin Prince Michael i kći Paris. Djeca su odlučna u namjeri da iznesu dokaze koji će osuditi liječnika koji je optužen da je Michaelu dao smrtonosnu dozu anestetika.

Njihova baka Katherine nije previše oduševljena pozivom na sud jer se boji da će cijela situacija ostaviti posljedice na njenu unučad.

Mnogi vjeruju da će biti gotovo nemoguće da Murray izbjegne zatvor, pogotovu jer jedna bolničarka tvrdi da je liječnik izjavio kako se Michael osjeća dobro i to samo nekoliko minuta prije smrti.

Podsjetimo, legendarni kralj popa preminuo je 25. lipnja 2009. zbog zatajenja srca.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:26 27.09.2011.

ovo nije pogled nevinog covjeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije