viralni hit

Pogledajte kako je Let 3 reagirao na prolaz srpskog predstavnika u finale

Liverpool: Let 3 prošao u finale Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/27
10.05.2023.
u 20:31

Kad su voditeljice izgovorile da Srbija također ide u finale, letovci su ustali i počeli pljeskati, veseliti se i mahati zastavama prema srpskoj delegaciji.

Sinoć smo saznali prvih 10 finalista ovogodišnjeg Izbora za pjesmu Eurovizije, a već je svima dobro poznato da se među njima nalaze i hrvatski predstavnici, riječki rockeri Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ'. Da Hrvatska prolazi u finale sinoć je prvo otkriveno, a potom smo saznali da uz nju će u finalu nastupiti i Moldavija, Švicarska, Finska, Češka, Izrael, Portugal, Švedska,Srbija i Norveška. 

No, reakcija letovaca na prolaz jedne zemlje posebno je oduševila. Naime, video koji je podijeljen na Twitteru pokazuje kako se letovci vesele prolazu Srbije, koja je predzadnja saznala za prolazak, te su hrvatski predstavnici postali viralni hit. 

Naime, kad su voditeljice izgovorile da Srbija također ide u finale, letovci su ustali i počeli pljeskati, veseliti se i mahati zastavama prema srpskoj delegaciji.

Inače, Srbiju predstavlja Luke Black s pjesmom Samo mi se spava. On je tijekom svog nastupa detaljem na košulji odao počast žrtvama dva masakra u svojoj zemlji.

Reakcija Leta 3 nije bila jedina koja je oduševila gledatelje Eurovizije. Slovenski predstavnici grupa Joker Out također su uljepšali dan mnogima svojom reakcijom na prolaz Srbije u finale. Oni su se počeli veseliti i slaviti.

Podsjetimo,  nastup, pjesma, koreografija ali i kostimi Leta 3 osvojili su publiku diljem Europe i zato ćemo u finalu Eurovizije u Liverpoolu slušati pjesmu naših rokera. Na društvenim mrežama bilo je puno upita koje je značenje i poruka njihovih majici s fotografijom djece s prekrivenim očima.

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja u ranijim su objavama na društvenim mrežama dali naslutiti poruke koje se nalaze iza ove fotografije. Objasnili su to još tijekom priprema za Eurosong, a u videu ispod možete pogledati kako Mrle i Prlja govore o tome da "bez djece nema života" i da se "djecu ne smije krasti". Tu su poruku dali kada su svojim zlatnim traktorom prolazili ukrajinskim Harkivom. 

Nakon polufinala održan je i ždrijeb u kojem smo izvukli kako ćemo nastupiti u drugom dijelu velikog subotnjeg finala,  a Mrle je izvukao drugo dio natjecanja. 

- Moram vam priopćiti da Let 3 u finalu svira u drugom dijelu. Mislim da je to puno bolje nego u prvom. Ja sam to i znao, imam laserske oči. Uvijek najbolje za nas ili ništa, poručio je Mrle. Prlja se osvrnuo na prolazak u finale.

- Naravno da smo sretni, pobijedili smo na hrvatskom izboru s velikom potporom glasača. Ponosni smo što nismo razočarali sve Hrvate koji su glasali za nas. Prekrasan je osjećaj ući u finale, hvala svima koji su glasali za nas, rekao je Prlja. 

VIDEO Mnogi se pitaju koju poruku Let 3 šalje fotografijom djece s povezom na očima, a ovo je objašnjenje

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar megatronman
megatronman
22:07 10.05.2023.

Svi tamo, publika, izvođači, voditelji se ponašaju kao da su na amfetaminima. Deranje, cika, vika... Iritantni su.

DU
Deleted user
21:36 10.05.2023.

auuu, i sta cemo sad, vise ih ne volimo? ili volimo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije