OGLASIO SE NA INSTAGRAMU

Pogledajte što je Sergej Trifunović objavio na društvenim mrežama nakon uhićenja

Split: Sergej Trifunović na izlasku iz zgrade Prekršajnog suda
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
17.09.2024.
u 16:49

Trifunović se nakon svega javio na društvenim mrežama. Situaciju nije komentirao već je samo objavio fotku na kojoj grli prijatelja. Ispod objave je podijelio citat Petera O'Toolea. - Oh kako mi nedostaju oni dani kad izađeš navečer u Londonu na jedno piće i probudiš se u Maroku - napisao je glumac.

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović uhićen je na graničnom prijelazu Bajakovo u utorak. Uhićen je oko ponoći te će tijekom dana biti doveden u Split na Općinski prekršajni sud gdje ga čeka novo suđenje. Trifunović se nakon svega javio na društvenim mrežama. Situaciju nije komentirao već je samo objavio fotku na kojoj grli prijatelja. Ispod objave je podijelio citat Petera O'Toolea. - Oh kako mi nedostaju oni dani kad izađeš navečer u Londonu na jedno piće i probudiš se u Maroku - napisao je glumac.
Iz PU Splitsko-dalmatinske javili su ranije i razlog uhićenja. 

- U  priopćenju od 10. rujna 2023.godine obavijestili smo javnost da ćemo vezano uz objavu na društvenoj mreži objavljenoj 10.rujna 2023.godine u kojoj se muškarac omalovažava i vrijeđa policijske službenike provesti istraživanje, napisali su u priopćenju i dodali da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je “muškarac ostvario obilježja prekršaja iz čl. 5 i 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira radi čega je danas doveden u službene prostorije”.

Podsjećaju da je u objavi na društvenoj mreži, Trifunović “objavio tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili preko tisuću eura navodeći „nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi“, nastavljajući „Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu.“

VEZANI ČLANCI:

Nakon provedenog postupka protiv njega će biti nadležnom općinskom prekršajnom sudu podnesen optužni prijedlog.
Podsjetimo, ovo nije prvi put da Trifunovića privode u Hrvatskoj. Srpskom glumcu nakon vrijeđanja hrvatskih policajaca i prijava zbog držanja psa bez povodca zabranjen je ulazak u Europsku uniju i još tri zemlje na godinu dana. Naime, Sergej je početkom rujna prošle godine boravio u Splitu, a društvo mu je pravio njegov kućni ljubimac, njemački ovčar.
Trifunović je sa psom bio na kupanju i u šetnji, a pas je bio bez povodca i brnjice, zbog čega je pozvana i policija. Zbog ovoga je policija izašla na teren te glumca i privela. Kada su mu policijski službenici pristupili, glumac ih je počeo vrijeđati, a protiv glumca tada je podignut optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora.

Split: Sergej Trifunović na izlasku iz zgrade Prekršajnog suda
1/13

Glumac je kažnjen novčanom kaznom od 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. To nije bila jedina kazna koju je dobio jer je nešto kasnije svog psa izveo u šetnju Splitom, a ubrzo ih je zatekla policija i komunalno redarstvo u Bosanskoj ulici u Splitu. Kako je pas opet bio bez povodca i brnjice, izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, a Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne.

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Komentara 16

RS
rasta sev
17:33 17.09.2024.

Trajno zabraniti ulaz u HR.

Avatar memento mori
memento mori
17:00 17.09.2024.

Hehe prošlo ga "junaštvo" 😏 ... Nemaš ti tih para da se naplaćaš kazni za vrijeđanje hrvatske policije pa si kapitulirao. Štoviše, ni kad prijeđeš Bajakovo u "smeru tamo daleko" ne smiš ništa uvrjedljivo napisat, ako misliš ponovno u Lijepu NAŠU.

VA
VanjaPlank
16:53 17.09.2024.

Zabraniti ulazak u Hrvatsku zbog opetovanog namjernog prekršaja i provokacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije