TRAGEDIJA NA SETU filma 'Rust'

Policija dobila sudski nalog za pretres Baldwinovog mobitela: 'Možda postoje dokazi'

alec baldwin
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
1/24
17.12.2021.
u 22:30

- Bilo je nekoliko mailova i tekstualnih poruka poslanih i primljenih u vezi s filmskom produkcijom Rusta tijekom policijskih intervjua - stoji u dokumentu sudskog naloga kojim se traži pretraga mobitela glumca i redatelja Aleca Baldwina.

Policijski istražitelji koji su zaduženi za istragu tragedije koja se dogodila na snimanju filma 'Rust' dobili su sudski nalog za pretragu mobitela glumca i redatelja Aleca Baldwina. Istražitelji su zatražili pristup Baldwinovom mobitelu kako bi pregledali poruke, mailove, društvene mreže, aktivnost pretraživača i druge informacije na uređaju. Nalog za pretragu mobitela podnesen je u četvrtak okružnom sudu za prekršaje u Santa Feu u Novom Meksiku. - Možda postoje dokazi na mobitelu. Pojedinci su ih koristili tijekom i/ili nakon počinjenja zločina. Bilo je nekoliko mailova i tekstualnih poruka poslanih i primljenih u vezi s filmskom produkcijom Rusta tijekom policijskih intervjua - stoji u dokumentu kako prenosi BBC.

Inače, glumac i redatelj je nedavno dao svoj prvi intervju nakon tragedije. Baldwin je tijekom odgovaranja pustio i suzu, a tvrdio je da on nije povukao okidač te kazao da se ne smatra krivim. - Osjećam da je netko odgovoran za ono što se dogodilo, no znam da to nisam ja. Ubio bih se da sam mislio da sam odgovoran i ne kažem to tek tako - rekao je Georgeu Stephanopoulosu na ABC-ju.

Podsjetimo, tragedija se na setu filma 'Rust' dogodila u listopadu. Baldwin je tijekom snimanja scene u kojoj puca iz pištolja usmrtio snimateljicu. Policija nakon događaja istražuje tko ej bio odgovoran za pištolj te kako je došlo do ove tragedije.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije