Neočekivan zaplet

Pomajka sestara Williams želi stopirati razvod od njihovog oca koji pati od demencije i tvrdi kako imaju bogat seksualni život

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: A.M.P.A.S./REUTERS
1/6
02.04.2022.
u 23:00

U trećem braku s Lakeishom Richard Williams dobio je sina Dylana kojem je sad devet godina, a par se 2017. godine odlučio na razvod, a prije nego su pokrenuli razvod Richard je optužio Lakeishu da je lažirala njegov potpis i prepisala si kuću, aute, a ispraznila mu je i bankovni račun

Lakeisha Williams (43) pomajka poznatih tenisačica Serene i Venus Williams na sudu je zatražila da se zaustavi brakorazvodni postupka koji je vodila s njihovim 80-godišnjim ocem Richardom. Williams i 37 godina mlađa Lakeisha vjenčali su se 2009. godine, sedam godina nakon što se Richard razveo od Serenine i Venusine majke Oracene Price. U trećem braku s Lakeishom dobio je sina Dylana kojem je sad devet godina, a par se 2017. godine odlučio na razvod.

Lakeisha kaže da je s Richardom opet zajedno od kolovoza 2019. i njihov razvod je trebao biti okončan 12. siječnja ove godine, ali sudac James Martz složio se da još nije spreman donijeti konačnu odluku o njihovom slučaju. Lakeisha tvrdi kako s Richardom – koji je pretrpio nekoliko moždanih udara u posljednjih šest godina te pati i od demencije – uživa u uzbudljivom seksualnom životu. Ovakav zaplet brakorazvodne parnice mogao bi postati filmski nastavak o Richardu kojeg je u filmu "Kralj Richard" utjelovio Will Smith i za tu ulogu je ove nedjelje dobio i Oscara.

Druga strana ove priče o razvodu je i financijska pa tako Lakeisha traži od svog supruga da pokrije njezine sudske troškove, a prije nego su pokrenuli razvod Richard je optužio Lakeishu da je lažirala njegov potpis i prepisala si kuću, aute, a ispraznila mu je i bankovni račun. Mnogi vjeruju kako se sada ne želi rastati od Richarda jer želi iskoristiti financijska sredstva koje Venus i Serena daju svom ocu. 

VIDEO Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: Bio sam izvan sebe i pogriješio sam!

 

Komentara 1

Avatar Zbregov
Zbregov
23:50 02.04.2022.

mislite braće Williams?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije