Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimila i spot

Poslušajte novu pjesmu Žanamari 'Tako blizu'

žanamari
Foto: Screenshot YouTube
1/2
14.12.2015.
u 11:15

Tekst potpisuje sama Žanamari, glazbu u suradnji s Tomislavom Franjom Šuškom, dok su za aranžmane zaslužni Gordan Dragić i Tomislav Franjo Šušak

Žanamari se nakon stanke na glazbenu scenu vraća novim singlom "Tako blizu" u sklopu 63. Zagrebačkog festivala.

Tekst potpisuje sama Žanamari, glazbu u suradnji s Tomislavom Franjom Šuškom, dok su za aranžmane zaslužni Gordan Dragić i Tomislav Franjo Šušak.

Nekada J'Animals, danas Žanamari

Kako je naglasila, promjena imena nosi isključivo njezinu osobnu promjenu, otkrivenje vlastite nježnije, majčinske strane. Suradnici, kao i bend, ostali su isti, a zajednička suradnja očito je i dalje plodna i inspirativna.

Video spot

Osim pisanja glazbe i teksta pjesme "Tako blizu", Žamanari je režirala i video spot.

– Posebno sam uzbuđena oko spota jer sam ovaj put bila sama svoja redateljica. Posao su mi olakšali moji dragi prijatelji koji su imali zadatak poslati mi svoje video selfije koji pričaju njihovu verziju priče ljubavi na daljinu te su se savršeno uklopili u priču koju sam ispričala ovom pjesmom. Neka ćete lica u spotu prepoznati, a neka upoznati, ali će vas zasigurno ostaviti sa smješkom na licu. Znam da mene jesu! Ako vas zanima, na mom facebook page-u ćete moći pronaći imena svih divnih ljudi koji su sudjelovali u ovom veselom uratku – rekla je Žanamari. 

Prije nego se Žanamari 22.01.2016. pjesmom "Tako blizu" uživo predstavi na 63. Zagrebačkom festivalu, moći ćete ju čuti u eteru domaćih radio stanica.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
16:53 14.12.2015.

a ona je kao neka pjevacica? Svako moze i pjevat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije