Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO bitku S KORONOM

Potresna objava glumca nekoliko sati prije smrti: 'Gdje mogu dobiti krevet s kisikom?'

Foto: screenshot/facebook
1/8
13.05.2021.
u 21:15

Glumac i YouTuber Rahul Vohra preminuo je u nedjelju u bolnici u Delhiju u dobi od 35 godina.

Tuga je odjeknula među fanovima Rahula Vohre (35), poznatog indijskog glumca i YouTubera koji je izgubio bitku s koronavirusom tijekom žestoke borbe za život u bolnici u Delhiju. Njegovu smrt učinilo je potresnijom činjenica da se uoči smrti obratio pratiteljima videom u kojem je objasnio kako neće preživjeti, ako ne dobije odgovarajuću medicinsku pomoć.

O njegovoj smrti oglasili su se i kolege, a među njima je i kazališni redatelj Arvind Gaur koji je na Facebooku potvrdio tužne vijesti.

"Rahul Vohra je otišao. Mog perspektivnog glumca više nema. Jučer navečer premješten je iz bolnice Rajiv Gandhi u Ayushman, Dwarka, ali nismo ga uspjeli spasiti. Oprosti nam svima jer smo svi krivi", rekao je.

Njegova supruga Jyoti Tiwari objavila je njegov posljednji video u kojem traži pomoć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jyoti Tiwari (@ijyotitiwari)

Glumac se u subotu obratio putem Facebook statusa i rastužio mnoge kad je ukazao koliko mu je loše.

"Ponovno ću se roditi i bolje ću zarađivati. Sada sam izgubio hrabrost", rekao je i istaknuo da je problem u tome što se ne nalazi u zdravstvenoj ustanovi koja mu može pomoći na ispravan način te je čak označio indijskog premijera Narendru Modija i zamjenika glavnog ministra Manishu Sisodia.

U bolnici je proveo više od tjedan dana, a 4. svibnja je podijelio objavu u kojoj je napisao da je prebačen u bolnicu četiri dana nakon pozitivnog testiranja na koronavirus.

- Očajno mi je potreban kisik. Gdje mogu dobiti krevet s kisikom? - upitao je u očaju fanove dodavši: "Ovaj post pišem iz očaja".

VIDEO Nakon 24 godine veze razišli se Danijela Martinović i Petar Grašo

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

EP
Epil
00:52 14.05.2021.

A da nam ipak objavite stvarni uzrok smrti?

PV
prcko.vita
07:13 14.05.2021.

Mi smo kao Europa, pa štede na našim zdravljem do ibera. Dobijemo najjeftinije lijekove, u bolnicama fali svega, i tako dalje. Što onda reći za jednu Indiju. Tuga i žalost. A živimo u doba kada jedan Bezos zaradi par milijardi u roku dok obavlja malu nuždu u WC. U doba kada gledamo direktne prijenose u 4k sa Marsa. E moj narode.

AD
admzaq
02:35 14.05.2021.

Kada odu pluća od covida tu više niti kisik, a niti respirator ne pomažu. Tako je i meni umrla bliska osoba. Umrla je bez covida, ali je covid uništio pluća tako da nije bilo više spasa. Ljudi to izgleda nee mogu shvatiti. Ili ne žele što je još žalosnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije