Ostvareni snovi

Potvrđeno je: četvrto dijete Davida i Victorije Beckham je djevojčica

david beckham
pixsell
05.02.2011.
u 10:23

Victoria se rasplakala od sreće kad joj je liječnik to saopćio. Sa suprugom Davidom godinama se nadala curici, a kada im je to i potvrđeno, oboje su u sedmom nebu. Rekli su i da će malena biti njihovo posljednje dijete.

Potvrđeno je: Beckhamovi čekaju djevojčicu. Victoria se rasplakala od sreće kad joj je liječnik to saopćio. Sa suprugom Davidom godinama se nadala curici, a kada su to napokon dočekali oboje su, doznaje The Sun, u sedmom nebu. Rekli su i da će djevojčica biti njihovo posljednje dijete.

- Malena će biti kruna naše obitelji, kao šlag na torti - zacvrkutala je Victoria.

Još u siječnju, kada je bila na pregledu u Rivers Hospital, liječnici nisu mogli odrediti spol, no nakon 16 tjedana trudnoće ultrazvuk je bio jasan. Malena je zdrava i savršeno se razvija.

I Beckhami juniori - Brooklyn (11), Romeo (8) i Cruz (5), pričaju slavni roditelji, raduju se sestrici. No ipak, najsretnija je Victoria.

- Već nas vidim kako zajedno lakiramo nokte, stavljamo šminku i biramo odjeću. Svi naši snovi su ostvareni, više od ovoga ne bismo mogli željeti - rekla je Victoria koja će tako željenu kćer roditi na ljeto.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:45 05.02.2011.

I nama je drago da ce vam se ostvariti snovi. Zelimo vam sve najbolje.

BU
bura2
00:46 06.02.2011.

Ajme ca je navalija ovi ludi Englez! Zamislija od zene da je branka i uvalija 4 komada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije