Alicia SilverStone

Povukla se iz Hollywooda da bi odgajala sina (11) s kojim još uvijek spava u krevetu

Foto: Profimedia
1/6
24.02.2023.
u 14:31

Naime, Alicia Silverstone već neko vrijeme nije pretjerano aktivna u Hollywoodu, već se posvetila odgoju djeteta. Tako je je u jednom intervjuu kazala kako još uvijek spava u istom krevetu kao i njen 11-godišnji sin.

Glumica Alicia Silverstone (46) postala je velika zvijezda kada se sa samo 16 godina pojavila u spotovima "Cryin'", "Amazing"i "Crazy" grupe Aerosmith. Nakon toga uslijedile su i uloge u filmovima poput "Djevojke s Beverly Hillsa" i "Batman & Robin", a početkom stoljeća otišla je iz Hollywooda i posvetila se teatru, pisanju knjiga i zdravom životu. Takvoj odluci navodno je pridonijelo to što su je počeli nazivati debelom nakon što je nabacila nekoliko kilograma. 

"Zvali su me debelom djevojkom, no to me nije potaknulo da idem na dijetu i dokažem se, već sam reagirala potpuno suprotno. Nisam htjela biti slavna", rekla je Alicia u jednom intervjuu prije nekoliko godina. No, to nije ono zbog čega je podigla prašinu u javnosti. Naime, Alicia već neko vrijeme nije pretjerano aktivna u Hollywoodu, već se posvetila odgoju djeteta. Tako je je u jednom intervjuu kazala kako još uvijek spava u istom krevetu kao i njen 11-godišnji sin. Riječ je o Bearu kojeg je dobila s glazbenikom Christopherom Jareckim, a s kojim je bila u braku 13 godina. Brak nije potrajao, pa su se razveli prije pet godina. 

Glumica je prošle godine  gostovala u The Ellen Fisher Podcastu i govorila o jedinstvenom odnosu sa sinom koji, rekla je, još spava s njom u krevetu iako je tada imao 11 godina. Kao dio svog objašnjenja, naglasila je da se većina drugih vrsta u divljini brine za svoje potomstvo.

– Ako ste bili u bilo kakvom divljem okruženju gdje ima divljih životinja, ako stavite svoje dijete tamo, bit će pojedeno. Dakle, nije idealno da beba bude tamo – rekla je. 

– Vjerujem u ljubav, vjerujem u prirodu, a naše se društvo boji prirode i ljubavi – obranila se od svih kritika.

– Stvari koje radim ne izmišljam, ništa od toga nisam izmislila. Voljela bih preuzeti zasluge za sve to, ali nažalost nemam ih, ja samo slijedim prirodu. Samo želim učiniti ono što je najzdravije za njega na svakom koraku, tako da je svaki moj izbor zasnovan ili na instinktu ili dubokom istraživanju – rekla je Alicia. Glumica nakon razvoda nije davala previše izjava, već je javnost o tome obavijestio njen glasnogovornik.

– Oni se još uvijek snažno vole i poštuju jedno drugo te će ostati vrlo bliski prijatelji, no donijeli su zajedničku odluku da će se rastati nakon što su zajedno proveli 20 godina. Imaju zajedničkog sina i ravnopravno će brinuti o njemu – rekao je tada. Jarecki je prije 13 godina bio glazbenik u neopunk grupi S.T.U.N., a danas vodi svoji radijski show  A Musical Journey With Christopher Jarecki.
Silverstone je šira javnost upoznala u spotovima grupe Aerosmith za pjesme "Cryin'" i "Crazy", a svjetsku slavu doživjela je filmom "Clueless". Za ulogu u komediji "Miss Match" iz 2002. dobila je nominaciju za Zlatni globus. Alicia se bori za prava životinja, te je veganka. Izdala je i dvije veganske kuharice.

VIDEO: Daniel Popović o Euroviziji i Letu 3: ‘Pjesma je primjerena trenutku, a moja Đuli bi danas ispala u polufinalu’

 

Ključne riječi

Komentara 5

RO
RogaBabaroga
15:24 24.02.2023.

Bože 🫣😶

MO
montello
16:09 25.02.2023.

Teenager a ona s njim u krevetu meni je to malo cudno i kao da se hvali s tim.on mora spavati sam ne s mamom

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
15:19 24.02.2023.

Još koju godinu i umakat će....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije