ne srami se

Poznata influencerica pokazala stvarnost, objavila fotografiju prije i nakon što se udebljala

Foto: instagram
1/6
21.02.2021.
u 21:00

Pratitelje je oduševila njezina objava i u komentarima su joj pisali brojne komplimente kako i sada izgleda fantastično.

Popularna influencerica Negin Mirsalehi (32) na Instagramu prati gotovo 6 i pol milijuna ljudi, a među njima i mnoge Hrvatice. Iako joj nije prvi put, Mirsalehi je progovorila o svom tijelu i otkrila da se udebljala, a za sve je okrivila karantenu. Objavila je dvije fotografije koje pokazuju promjenu u izgledu prije i tokom pandemije koronavirusa.

"Prije covida vs. sad. Dijelim ovo jer sam zbog nedavne snimke dobila mnogo komentara o svom licu koje, kako ste rekli, izgleda drugačije. Neki kažu da izgledam trudno, drugi kažu da izgleda kao da sam radila filere. Dok sam se u stvarnosti tek udebljala", napisala je Negin i dodala: 

"Da budem iskrena, na lijevoj sam se fotografiji osjećala bolje, redovito sam vježbala i osjećala sam se dobro. Sada se osjećam sasvim suprotno, ali pokušavam voljeti i ovaj dio sebe. Nije uvijek lako, ali svejedno se trudim, i pokušavam se sjetiti da svi s vremena na vrijeme prolaze kroz takve stvari i da je to normalno. Ne kažem da izgledam loše, u redu je i dobiti i izgubiti na kilaži. Također, desna fotografija je snimljena jutros, a to je doba dana u kojem djelujem najmanje napuhnuto. I ne uvlačim trbuh, pokušala sam pozirati na način na koji uvijek poziram". 

Foto: reuters

Pratitelje je oduševila njezina objava i u komentarima su joj pisali brojne komplimente kako i sada izgleda fantastično.

Mirsalehi je nakon diplome na studiju marketinga u Amsterdamu planirala upisati magisterij, no dok je radila na nekom studentskom radu tijekom noći, prijatelj ju je upitao zašto ne otvori Instagram. To je bilo 2012. godine, kada je i sama aplikacija bila na počecima. Nesvjesna rastuće zajednice, a sklone modi i ljepoti, Mirsalehi je počela objavljivala svoje fotografije u raznoj odjeći i pratila druge koji su to činili. Aplikacija ju je odmah osvojila, a tako je postala jedna od najutjecajnijih osoba na Instagramu i direktorica privatne multimilijunske tvrtke.

 

Ključne riječi

Komentara 4

VE
vecernji5
11:51 24.02.2021.

Prelijepa zenska. Izgleda neizoperirano sto je čudo.

Avatar duje912
duje912
12:27 23.02.2021.

to nisu pratitelji nego zavidne kokoši i perverznjakci koji bi ju je**ali

YO
yopi
19:58 22.02.2021.

Hrabra,nema sto.Pojela dvije snite salame pa se isla slikat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije