hrvatska moda

Poznate dame pohrlile na izložbu haljina Borisa Pavlina

pavlin (1)
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
30.09.2012.
u 17:05

Pedeset haljina Borisa Pavlina izloženih u Muzeju Marton čine pravu umjetničku vrijednost i predstavljaju bogatu riznicu hrvatske mode. Izložba će biti otvorena tjedan dana i ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

U Muzeju Marton sinoć je otvorena Retrospektiva radova modnog dizajnera Borisa Pavlina koji je na ovaj način obilježio presjek svoga rada i sudjelovanja na Cro A Porter-u. Izrađivane gotovo u potpunosti ručno, kroz sate i sate metukuloznog nevidljivog boda, nastajale su nove čipke, intrigantni uzorci načinjeni kristalima te haljine koje savršeno pristaju na svaki milimetar ženskog tijela.

Pedeset haljina Borisa Pavlina izloženih u Muzeju Marton čine pravu umjetničku vrijednost i predstavljaju bogatu riznicu hrvatske mode. Izložba će biti otvorena tjedan dana i ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Na ovaj način započelo je i obilježavanje XX. jubilarne sezone Cro A Porter-a koje se nastavlja 1. listopada izložbom Suture, strukture, teksture XD Xenie Design u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju.

Pavlinovu izložbu među prvima posjetile su brojne osobe iz društvenog života poput glumice Leone Paraminski, voditeljice Edite Misirić, dizajnerice i pjevačice Matije Vuice, modnog dua Boudoir, Saše Šekoranje, Luke Grubišića i drugih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije