neodoljive krpice

Poznati na otvorenju nove trgovine Peek & Cloppenburg

peek
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/11
13.09.2012.
u 17:13

Uz živu glazbu, šampanjac i fingerfood ponudu, uživali su i operna diva Sandra Bagarić, modna agentica Tihana Harapin-Zalepugin, televizijske voditeljice Ana Brdarić-Boljat, Ines Preindl, Barbara Radulović i Martina Podgorski,...

Poznata modna trgovina Peek & Cloppenburg otvorila je svoja vrata sinoć na novoj lokaciji City Centar One East Zagreb i samo za tu priliku pripremila ekskluzivan Late-Night-Shopping. U opuštenoj atmosferi uz živu glazbu, šampanjac i fingerfood ponudu, uživali su i operna diva Sandra Bagarić, modna agentica Tihana Harapin-Zalepugin, televizijske voditeljice Ana Brdarić-Boljat, Ines Preindl, Barbara Radulović i Martina Podgorski te druge poznate osobe.

Peek & Cloppenburg također nagrađuje svoje vjerne kupce te priprema trodnevnu modnu poslasticu, a ovoga puta ide i korak dalje. Od 13. do 16. rujna sve posjetitelje novootvorene Peek & Cloppenburg modne trgovine očekuju živa glazba i neumorni DJ, uz neodoljivu ponudu cateringa i champagne-bar. Uz to uživat će u posebnim ponudama, darovima i modnim iznenađenjima, poput body paintinga i nail-arta.

Komentara 13

Avatar Meggi
Meggi
17:34 13.09.2012.

Blago nama kad imamo potrebu za još jednom markom... nema krize..

NA
nabavitelj
08:18 14.09.2012.

s druge strane stvarnog život, ja sam morao posuditi novce od roditelja jer plaća opet kasni a jesti se mora... košulju sam kupio u "zari" u bosni!

PE
pejickat
18:46 14.09.2012.

Super stvar samo , nazalost jos jedna trgovina u kojoj se ne prodaje niti jedan domaci produkt , dakle , sa cim se hvalimo??? Nema proizvodnje i prodaje domaceg, slavimo vampire!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije