BORBA S RAKOM

Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kate Middleton: 'Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju'

Catherine (Kate) Middleton remet la coupe à Carlos Alcaraz après sa victoire face à Novak Djokovic en finale du tournoi de Wimbledon 2024 (6/2 - 6/2 - 7/6)
Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic
1/11
04.09.2024.
u 19:31

Osjeća se puno snažnije i zdravije, rekao je izvor za Life&Style, dodajući kako će se sad moći još više posvetiti sebi, ali i poslu s obzirom na to da su djeca krenula u školu

Princeza od Walesa Kate Middleton osjeća se puno 'jače i zdravije' usred liječenja od raka, otkrili su kraljevski insajderi. Izvor tvrdi da je  Kate Middleton vrlo 'uzbuđena' što se i sama vraća na posao.

'Osjeća se puno snažnije i zdravije', rekao je izvor za Life&Style, dodajući kako će se sad moći još više posvetiti sebi, ali i poslu s obzirom na to da su djeca krenula u školu.  

'Ovo je nekako gorko i slatko razdoblje za nju, uvijek bude emotivna kada počinje škola jer je to novi korak za njezinu djecu, ali i dokaz kako brzo odrastaju', istaknula je upućena osoba. Osim toga, Kate se veseli što bi mogla 'pobjeći' od medicinskih tretmana i posjeta liječniku. 

'Idealno bi bilo da se vrati starome rasporedu, ali trebat će joj vremena da to postigne i navodi se kako bi to trebala raditi polako', zaključuje izvor. 

Catherine (Kate) Middleton remet la coupe à Carlos Alcaraz après sa victoire face à Novak Djokovic en finale du tournoi de Wimbledon 2024 (6/2 - 6/2 - 7/6)
1/8

Podsjetimo, princ i princeza od Walesa putem videa na društvenoj mreži Instagram čestitali su britanskim sportašima postignute uspjehe na Olimpijskim igrama u Parizu. No najvećim obožavateljima kraljevske obitelji nikako nije mogao promaknuti jedan zanimljivi i iznenađujući detalj. Naime, u spomenutom videu princeza od Walesa ne nosi svoj vjenčani prsten s dijamantom i safirom, a koji je nekoć pripadao pokojnoj princezi Diane. Umjesto njega ima jednostavni, takozvani "eternity prsten". 

VEZANI ČLANCI: 

Britanski mediji nagađaju kako je Kate novi prsten dobila od Williama povodom njihove nedavne 13. godišnjice braka, a liječnik je za iste medije objasnio da bi razlog zamjene prstena mogao biti i tretman protiv dijagnoze s kojom se bori - karcinom. - Kemoterapija može potaknuti zadržavanje tekućine u rukama, zbog čega mnogi pacijenti tijekom liječenja od raka moraju skinuti prstenje - objasnio je onkolog Dazhi Liu za magazin Hello!. Dodao je kako tretmani liječenja raka mogu uzrokovati osjetljivost i iritaciju kože, a zbog čega nošenje prstenja može biti neugodno. 

Ono čime je William privukao pažnju u videu kojim su čestitali olimpijcima je njegov novi imidž, odnosno takozvana trodnevna brada, a mnogi su se složili da mu odlično stoji. Podsjetimo, u spomenutom videu u kojem se pojavljuju Kate i William, ondje su im se pridružili i  reper Snoop Dogg te umirovljeni nogometaš David Beckham. Najveće iznenađenje, osim činjenice da je u videu bila bolesna Kate Middleton, bio je princ William i njegov novi izgled. Naime, princ je odlučio pustiti bradu, a mnogi su, kao što smo već spomenuli komentirali kako mu odlično stoji.

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba Bora Đorđević

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Žaoka
Žaoka
23:15 04.09.2024.

Kojeg raka. Nikad nije rečeno od čega boluje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije